Marcaje speciale

Marcare permanentă și sigură: folosiți benzile noastre adezive de avertizare, etichetele, indicatoarele de umiditate și alte indicatoare pentru articolele dumneavoastră sensibile și pentru siguranța în cadrul companiei: comandați de la noi, foarte comod, online, marcaje speciale pentru expediere și pentru companie.

În categoria Marcaje speciale vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft basic, tesa.

Filtrele dvs.
  Marcă
  Tip de produs
  Durabilitate
  Înălțime [mm]
  Lățime [mm]
  Conţinutul livrării
  Culoare
  Inscripţionare
  Material
  Modul de fixare
  Sensibilitate
  Tip de lipire
  Preţ brut
  Preţ net
  Relevant
  Număr articole: 14

  Marcaje speciale: indicații de siguranță, în vederea lipirii și derulării  Marcajele speciale sunt indispensabile pentru transportul articolelor sensibile, precum și pentru siguranța în cadrul companiei. Fie pe podea, pe cutia de carton, în fața culoarelor sau pe mărfuri periculoase: cu benzile și etichetele de avertizare precizați în mod clar ceea ce este de făcut – și ce nu. Astfel, de exemplu, benzile de avertizare sau benzile adezive de siguranță, în combinația de culori roșu și alb sau negru și galben, indică surse de pericole. Benzile adezive de avertizare, imprimate, clarifică aspectele care trebuie avute în vedere la transport: nota „Pericol de rupere'' sau „Atenție, sticlă'' semnalează faptul că în cutia de transport se află articole fragile. Indicatoarele de umiditate sunt de nădejde în ceea ce privește afișarea umidității aerului în interiorul ambalajului. Iar indicatoarele speciale, de exemplu, pentru temperatură, oferă informații despre respectarea transporturilor în cadrul lanțurilor frigorifice.  Ce fel de marcaje de avertizare și benzi pentru siguranță există?  Marcajele noastre speciale fac parte din categoria superioară pentru sigilare și etichetare, din motive întemeiate. Benzile de avertizare și etichetele autoadezive au adesea o funcție dublă: ele sigilează, de exemplu, cutii de carton sau pachete și specifică în același timp măsurile de siguranță și regulile de manipulare. Același lucru se aplică pentru benzile pentru siguranță, în vederea îngrădirii sau marcării: ele arată drumul sau îl blochează și în același timp oferă motivul în acest sens. Gama noastră de produse include:  • Indicatoare: indicatoarele de umiditate, indicatoarele de impact și de înclinare reprezintă o asigurare pentru destinatarul mărfurilor sensibile. Dacă indicatoarele semnalează un avertisment sau o urmă de manipulare, acesta ar trebui să refuze primirea. Indicatoarele de temperatură asigură respectarea logisticii lanțurilor frigorifice.

  • O bandă de avertizare de culoare neagră și galbenă marchează obstacole și zone periculoase permanente, cum ar fi trepte sau muchii.

  • O bandă de avertizare de culoare roșie și albă este destinată pentru îngrădirea temporară a obstacolelor și a zonelor periculoase, cum ar fi în cazul gropilor de construcții sau al scurgerilor riscante.

  • Benzile adezive de avertizare, cu imprimare pentru transport sigilează cutiile de carton și coletele, comunicând pericolul de rupere, interdicția de stivuire, echipamentele electronice sensibile, ce parte trebuie să stea în sus etc. Aceste benzi adezive există și sub formă de benzi sustenabile de avertizare, din hârtie.

  • Etichetele de avertizare oferă instrucțiuni similare, respectiv suplimentare, putând fi aplicate pe toate produsele și în orice poziție.

  • Sigiliile de siguranță nu pot fi înlăturate fără urme. Ele lasă semne clare pe cutiile de carton și altele similare, atunci când sunt îndepărtate. Astfel pot fi respectate garanțiile producătorilor și se poate asigura integritatea livrărilor.

  • Autocolantele pentru mărfuri periculoase și etichetele obligatorii pentru diferite țări îndeplinesc diverse norme de siguranță și transport.


  Ce am în vedere atunci când utilizez benzile de avertizare?  Fie că este vorba despre securizarea unui șantier, marcarea mărfurilor care urmează să fie expediate sau amenajarea conformă a depozitului dumneavoastră: marcajele prevăzute în mod legal trebuie utilizate întotdeauna, iar marcajele utile ar trebui utilizate întotdeauna. Porniți întotdeauna de la premisa că oamenii fac greșeli.  • Acordați atenție lipsei de ambiguitate. Diversele indicații – de exemplu, pe un pachet – nu ar trebui nici să se contrazică, nici să fie redundante. Cu cât se folosesc mai multe marcaje, cu atât mai mare este probabilitatea să fie ignorate.

  • Nu vă bazați numai pe avertismente și etichete. Umpleți, căptușiți și protejați articolele din pachet ca și cum ar fi un caz de urgență. Dacă este nevoie, utilizați sigilii și mărci.

  • În cazul coletelor foarte sensibile, informați destinatarul în prealabil despre măsurile de siguranță adoptate și la ce trebuie să fie atent. Astfel se evită disputele ulterioare.

  • Instruiți personalul cu privire la codurile benzilor de avertizare, simboluri, autocolante și modurile de conduită care rezultă din acestea. Astfel vă asigurați împotriva cererilor de despăgubire și creșteți nivelul de conștientizare al angajaților dumneavoastră.


  Nu ezitați să apelați la consultanța noastră în vederea alegerii. Pur și simplu contactați-ne.