Materiale absorbante

Materialele absorbante sunt incredibil de potente, incredibil de rezistente și, mai ales, potrivite pentru substanțe în fața cărora o lavetă simplă nu are avea nicio șansă. Comandați acum materiale absorbante pentru ulei și produse pentru gestionarea scurgerilor, pentru diverse moduri de utilizare, pentru interior și exterior sau citiți în continuare descrierea lor detaliată.

În categoria Materiale absorbante vă oferim produse ale următoarelor mărci: PIG, NOTRAX.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 96

Materialul absorbant – paza bună trece primejdia reaPrima regulă în gestionarea scurgerilor: plecați de la premisa că ceva rău se poate întâmpla. A doua regulă: paza bună trece primejdia rea, dar chiar dacă apare o urgență, totul se poate rezolva. Dacă este vorba de lichide periculoase, în toate cele trei cazuri poate fi folosit un material absorbant.Ce este materialul absorbant?Împreună cu granulele absorbante și șerpii absorbanții și pernele absorbante, materialele absorbante reprezintă tipuri de sorbenți indispensabili în gestionarea scurgerilor. Granulele sunt utilizate în situații de urgență, pe când materialele absorbante fac parte din rutina zilnică de manipulare a substanțelor periculoase.Lavetele cu și fără barieră din folie sunt puse preventiv sub mașinării sau fac parte din echipamentul de bază pentru schimbarea uleiului în cazul vehiculelor unei întreprinderi. În plus, versiunile robuste, cu mai multe straturi și barieră din folie, sunt folosite drept covorașe în zone periculoase. În caz de urgență, materialele absorbante pentru ulei se folosesc nu doar pe uscat, ci și pe apă.Ce tipuri de materiale absorbante există?Materialele absorbante se diferențiază în funcție de tipul de lichid care trebuie absorbit, precum și în funcție de nivelul de solicitare și calitățile necesare pentru astfel de situații. Pentru a fi diferențiate ușor, materialele absorbante în caz de urgență au coduri de culoare: • Materialele absorbante HazMat colorate în roz, pentru lichide iritante, corozive și agresive

 • Materiale absorbante universale colorate în gri, pentru toate obiectele, de la lichide de răcire la substanțe chimice slabe

 • Materiale absorbante pentru ulei colorate în albastru sau alb, pentru benzină, motorină etc. și pe apă

 • Materiale absorbante pentru substanțe chimice colorate în galben, pentru acizi, alcool, medii agresive


Calitatea materialelor variază de la cele cu un strat, de unică folosință, în cazul scurgerilor mai degrabă ușoare, la variantele heavy weight, cu opt straturi, pentru situații de urgență HazMat.


Variantele pro cu trei straturi, cu sau fără folie, sunt potrivite pentru utilizarea de durată sub mașinării, pe căile pietonale sau ca strat de bază pe masa de lucru.În plus, puteți alege dacă doriți să comandați lavete absorbante în bucăți de dimensiuni practice sau dacă doriți materiale absorbante sunt formă de rolă. Rolele de material absorbant sunt perfecte pentru suprafețe mari, iar bucățile, pentru munca (manuală) de zi cu zi.Care sunt avantajele materialelor absorbante? • Au o capacitate mare de absorbție și pot capta rapid lichidele.

 • Pot fi eliminate ușor și economic.

 • Cererea poate fi calculată în funcție de consum.

 • În caz de urgență, pot fi folosite în mod eficient și sigur chiar și de către începători.

 • Sunt potrivite pentru apă, în special ca materiale absorbante care captează doar uleiul (nu și apa).


Care sunt dezavantajele materialelor absorbante? • Pe podele denivelate sau poroase nu sunt la fel de eficiente precum granulele.

 • Nu sunt la fel de sigure și absorbante ca vanele de urgență.


Vă explicăm cu drag, în mod personal, de ce materialele absorbante ar trebui să fie o parte importantă a truselor dumneavoastră de urgență pentru scurgeri și vă oferim sfaturi cu privire la gama potrivită pentru munca zilnică. Contactați-ne!