Vestiare, compartimente cu încuietoare

Spațiile comune sunt o știință în sine. Nu credeți? Atunci aruncați o privire la categoria noastră din domeniul vestiarelor și al compartimentelor cu încuietoare. Fie că sunt dulapuri din oțel, dulapuri de haine, compartimente individuale cu încuietoare sau vestiare: veți fi surprinși de posibilitățile din domeniul amenajării spațiilor comune.

În categoria Vestiare, compartimente cu încuietoare vă oferim produse ale următoarelor mărci: C+P, Wolf, eurokraft pro, eurokraft basic, BISLEY, Pavoy.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 739

Vestiare și compartimente cu încuietoare: depozitare în siguranțăDulapurile de vestiar și compartimentele cu încuietoare sunt obiecte de amenajare, fără de care nu mai pot fi concepute săli de sport, bazine de înot, vestiare și școli. Pasionații de sport vor să își știe lucrurile de valoare și hainele depozitate în siguranță și protejate, în timp ce ridică greutăți în sala de fitness sau lovesc mingi pe terenul de golf. În timp ce își extind cunoștințele, elevii și studenții își pot închide în siguranță cărțile și jachetele, în fața bibliotecii sau pe coridorul școlii, în dulapurile de vestiar cu încuietoare. Angajații își păstrează atât îmbrăcămintea de lucru, cât și hainele de stradă în vestiarele de lucru special prevăzute.


Dulapurile de vestiar sau dulapurile cu compartimente cu încuietoare sunt practic obiecte cotidiene, pe care angajații din companie și publicul din instituțiile publice și spațiile de agrement le consideră ca fiind de la sine înțelese.La noi dați lovitura!Noi oferim dulapuri de vestiar, de haine și compartimente cu încuietoare, de diverse dimensiuni și modele – de la mici la mari. Fie un dulap de oțel, un dulap de haine din metal sau un dulap de vestiar cu banchetă – selecția este vastă și oferă posibilitatea creării de combinații. Dacă se dorește combinarea individuală și îmbinarea unui dulap de haine cu boxe cu încuietoare, trebuie avut în vedere ca aceasta să fie făcută întotdeauna între aceleași modele. Astfel, se obține o imagine de ansamblu unitară, iar dulapurile de vestiar individuale se pot monta împreună, cu efort redus. Asigurați-vă că dulapurile au aceeași dimensiune. În magazinul nostru online găsiți atât dulapuri de vestiar extra înguste, cât și extra înalte, cu cele mai diverse funcții. Cu bară pentru haine integrată sau cu un cârlig de garderobă, dulapurile din oțel sunt foarte adecvate pentru depozitarea îmbrăcămintei de lucru. Mai mult decât atât, există dulapuri de vestiar, cu banchete încorporate sau amplasate pe podea, care fac ca schimbarea în cabine să fie și mai comodă.Vestiare și compartimente cu încuietoare – dulapul de depozitare potrivit pentru fiecare zonăDulapurile de vestiar din magazinul nostru online dispun de diferite caracteristici și specificații, care reprezintă adesea o valoare adăugată pentru anumite zone. În general, orificiile de ventilație sau fantele de aerisire sunt atribute care ar trebui să se regăsească la un dulap de vestiar bun. Astfel, articolele de îmbrăcăminte depozitate nu vor avea garantat un miros rânced.


Picioarele de dulapuri sau soclurile protejează podeaua și fac ușoară curățarea vestiarului individual, ceea ce se poate obține cu compartimente interioare fără ramă. Dulapurile de vestiar ale mărcii QUIPO oferă toate caracteristicile importante. Elementele lor de bază și elementele adiționale pot fi combinate individual în cadrul unui model de articol. Cea mai importantă specificație a dulapurilor de vestiar și a compartimentelor cu încuietoare este sistemul de blocare. Puteți comanda online dulapuri de vestiar cu încuietoare cilindrică, cheie principală și instalație de închidere. Ceea ce contează este alegerea acelorași modele de încuietori în cazul achizițiilor ulterioare și extinderii.


Alte tipuri de închidere oferite sunt dispozitive pentru lacăte sau o încuietoare rotativă de siguranță, care nu poate fi spartă prin răsucire. Modelele de dulapuri de vestiar ale mărcii de performanță EUROKRAFT oferă suplimentar opțiunea unei închideri în trei puncte, prin care dulapul se blochează și în marginile superioară și inferioară ale dulapului. Cine își dorește un vestiar mai silențios și protejarea ușilor de dulap, optează pentru un dulap cu amortizor din cauciuc. Dulapurile de vestiar și de haine, zincate electrolitic, din inox, sunt foarte adecvate pentru camere umede. Compartimentele cu încuietori, din școli sau instituții publice, acolo unde mediul este mai dur, ar trebui realizate din materiale stabile și durabile.Dulapurile de vestiar cu compartimente cu încuietoare, pe care le recomandă kaiserkraft unor astfel de instituții sunt din oțel solid și foarte rezistente la impact, datorită unei curburi spre exterior. O investiție rațională, fiindcă cele mai înalte standarde de calitate garantează că nu se va strica nimic prea repede. În vestiare și garderobe, care oferă spațiu restrâns pentru amenajare, dulapurile pentru economisirea spațiului și dulapurile Z reprezintă o alternativă compactă. În fabrică, depozit, atelier și birou, dulapurile din oțel, cu diferite mărimi de compartimente și accesorii, pot fi folosite pentru păstrarea actelor, hainelor și uneltelor. Dulapurile de garderobă, din grilaj și compartimentele cu încuietoare, cu geam, permit mai mult control asupra obiectelor depozitate, fiindcă acestea sunt vizibile oricui.Contactați-ne dacă aveți întrebări – vă ajutăm cu mare plăcere în continuare!V-ar putea interesa și aceste produse:Dulapuri pentru materiale de curățenie | Extensii telescopice | Registre suspendate | Seifuri de mobilier | Dulapuri cu compartimente cu încuietoare | Dulapuri de garderobă | Dulapuri pentru substanțe periculoase Justrite