Ambalaje poștale

Versatil, stabil și reciclabil: astfel vă expediați corespondența cu ambalaje solide. Fie că este vorba de cărți, planuri și postere, electronice sau documente – la kaiserkraft găsiți materialele de transport adecvate nevoilor dumneavoastră. Plicurile de curierat și materialele de ambalare sunt standardizate și vă permit procese line de expediere. Cu funcții suplimentare, cum ar fi sigiliile autoadezive, economisiți și timp la ambalare.

Expediați corespondența în mod eficient și sigur cu ambalajul potrivitMaterialul de ambalare pentru corespondența dumneavoastră este esențial, deoarece vă protejează bunurile de lovituri, îndoituri și muchii ciobite în timpul transportului. Dacă, pe deasupra, ambalajele poștale sunt adaptate la dimensiunea conținutului, economisiți material de umplere, spațiu în depozit, precum și taxe poștale. Mai mult decât atât, materialele noastre de ambalare poștală, ecologice, sunt adecvate pentru retururi și sunt reutilizabile. Multe modele sunt realizate din ambalaje reciclabile din hârtie din fibre de iarbă.Ce ambalaje poștale sunt adecvate pentru mărfurile mele?Avem ambalajul potrivit pentru orice tip de corespondență – de la protecții pentru margini, pentru cărți, la plicuri de curierat opace, pentru documente. O prezentare generală a produselor noastre:  • Ambalaje pentru cărți și calendare: pentru produsele electronice și de papetărie, care necesită o protecție specială, puteți alege din numeroase ambalaje pentru cărți și calendare. Materialele de transport standardizate încap în cutiile poștale, iar conținutul poate fi scos cu ușurință – ideale pentru cărți, calendare, telefoane mobile și CD-uri.


  • Ambalaje de fixare și din spumă cu nopeuri: utilizare eficientă a materialelor și ambalare rapidă – acestea sunt posibile datorită ambalajelor noastre de fixare. Trimiteți prin poștă laptopuri, componente electronice, fotografii și plăci de circuite imprimate, în ambalaje care economisesc spațiu. Materialele de transport cu o folie antiderapantă sporesc protecția mărfurilor.


  • Tuburi pentru transport: mărfurile cu alte dimensiuni decât cele ale cutiilor de carton și ambalajelor standardizate necesită o protecție specială. De aceea, la noi găsiți tuburi de transport potrivite pentru articole lungi, cum ar fi postere sau planuri. Acest tip de ambalaj poștal păstrează mărfurile protejate de îndoituri. De asemenea, este ideal pentru depozitarea articolelor în mod compact.


  • Plicuri de curierat și plicuri de corespondență: dacă doriți să trimiteți articole mici, scrisori și documente, avem o gamă largă de ambalaje ecologice și solide pentru corespondența dumneavoastră. De exemplu, puteți alege între plicuri de curierat din carton și folii opace. Aceste materiale de transport sunt deosebit de practice pentru a însoți bunurile voluminoase. Deoarece, cu ajutorul acestor plicuri pentru documente se pot vedea rapid scrisorile de trăsură și documentele însoțitoare pentru export la recepția și ieșirea mărfurilor.


Poșta are prețuri fixe pentru anumite dimensiuni și clase de greutate. Pentru a calcula cu exactitate, în avans, taxele poștale, cel mai bine este să folosiți un cântar pentru corespondență.
Ce ar trebui să am în vedere la ambalajul pentru corespondența mea?Cel mai eficient mod de a vă ambala și de a vă expedia mărfurile este să alegeți dimensiunea adecvată pentru materialul de ambalare poștală. În acest fel economisiți spațiu în depozit și în timpul transportului, precum și material de umplere. Acest aspect este benefic pentru mediu. De asemenea, taxele poștale sunt mai mici dacă nu vă expediați mărfurile în ambalaje prea mari.
Cumpărați online ambalaje pentru corespondențăVă puteți comanda rapid și comod produsul dorit din magazinul online kaiserkraft. Dacă aveți nevoie de o soluție personalizată, contactați-ne. Suntem specialiști în domeniul poștal și al ambalajelor și vă oferim cu plăcere consultanță folosindu-ne de expertiza noastră. Împreună găsim soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră.
V-ar putea interesa și aceste produse:Cântare pentru corespondență | Etichete adezive | Plicuri pentru avize de însoțire | Dispozitive de capsare | Rafturi de depozitare | Ajutoare de ridicare