Butoaie, rezervoare, pubele

Avem recipientele potrivite pentru gaze, materiale vrac și lichide: cisterne, pubele și butoaie testate în domeniul industrial. Puteți alege ce se potrivește cu nevoile dumneavoastră: oferta noastră cuprinde și cisterne mai mici cu capacitate mică, precum și cisterne mari de depozitare, care cuprind mai multe sute de litri.

În categoria Butoaie, rezervoare, pubele vă oferim produse ale următoarelor mărci: CEMO, PRESSOL, Rubbermaid, eurokraft basic.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 131

Rezervoare, pubele și butoaie din plastic pentru lichide și materiale solideDacă acasă se varsă ceva, o lavetă de curățare este suficientă pentru a remedia situația. Aceasta este diferită, însă, atunci când vine vorba despre lichidele din depozit. Aici, chiar și o mică scurgere poate deveni o sursă de pericol pentru oameni și mediul înconjurător. Cel mai bine puteți preveni astfel de riscuri folosind butoaiele, rezervoarele și pubelele din plastic de la kaiserkraft.Stivuibile, solide și versatile – butoaiele noastre din plastic pentru depozitare și transportV-ați întrebat vreodată de ce butoaiele au o formă bombată? Foarte simplu: pentru că sunt foarte ușor de rostogolit dintr-un loc în altul. Cu toate acestea, rostogolirea nu este întotdeauna recomandată în cazul lichidelor din mediul industrial. De aceea, la noi găsiți totodată butoaie cu mânere practice de transport pentru manipularea butoaielor cu succes. Robinetele de evacuare simplifică umplerea și transvazarea. Butoaiele cu gât larg pot fi curățate foarte ușor, datorită deschiderilor lor mari. Toate butoaiele noastre din plastic sunt stivuibile, iar unele dintre ele sunt adecvate pentru materiale solide și lichide. Sau vă puteți decide asupra unor canistre practice.Rezervoare și containere pentru cantitățile mariÎn cazul în care butoaiele își ating limitele, la kaiserkraft găsiți rezervoare de ulei și motorină, pentru interior și exterior. Oferim chiar și containere IBC, care se pot fixa pe un palet cu ajutorul unui cadru din oțel. Acestea sigur nu se rostogolesc, dar în schimb, oferă la fel de mult spațiu precum opt, zece sau chiar mai multe butoaie.Indiferent dacă au o formă cilindrică, bombată sau pătrată: pubelele, rezervoarele și butoaiele noastre din plastic sunt realizate din materiale solide, care, în funcție de model, le fac să reziste împotriva acizilor, să fie ignifuge și/sau adecvate pentru contactul cu alimente. Iar pentru ca dumneavoastră să fiți asigurați, în orice eventualitate, la manipularea substanțelor periculoase, în magazinul nostru găsiți vane de captare de diferite mărimi și lianți.Mai aveți întrebări? În ghidurile noastre de achiziții sau de la noi personal obțineți informații valoroase cu privire la manipularea substanțelor periculoase, la transvazarea în siguranță cu pompe manuale sau la vane de captare din plastic armat cu fibră de sticlă.V-ar putea interesa și aceste produse:Butoi cu gât larg | Valize de transport | Suporturi pentru etichete | Scări duble | Cadre pentru paleți | Grătare