Vane de captare

Pentru depozitare în siguranță, ca posibilitate de colectare în caz de scurgeri sau pentru transport fără pericole: vanele de captare și vanele de podea sunt indispensabile în ceea ce privește manipularea lichidelor toxice pentru mediul acvatic. La kaiserkraft descoperiți vane de captare pentru diferite nevoi – de la vana universală pentru recipiente mici, la vane zincate de podea și până la vane de captare mobile.

În categoria Vane de captare vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro, eurokraft basic, CEMO, asecos, Justrite, LaCont, PRESSOL, hofe.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 238

Vane de captare și de podea – colectați, depozitați și transportați lichide periculoaseFie pentru întreținerea utilajelor sau pentru măsuri preventive de siguranță: dacă este vorba despre lichide dăunătoare mediului, pentru depozitarea și eliminarea acestora sunt obligatorii recipiente speciale: vane de captare. În toate domeniile industriale, în ingineria mecanică și în construcții, acolo unde se utilizează combustibili, lichide de răcire, lubrifianți, uleiuri, vopsele, substanțe alcaline sau acizi, se folosesc vanele de captare sau vanele de podea, de diferite tipuri.Vane de captare pentru orice nevoieAlegerea vanei de captare potrivite depinde de diferiți factori. De aceea, vă oferim vane de captare și vane de podea, de toate mărimile și grosimile posibile și cu diferite capacități. De exemplu, pentru ce lichide ar trebui să fie adecvată vana? Va fi depozitată în raft sau pe paleți? Doriți să depozitați sau să transportați butoaie individuale, recipiente mici sau mai multe butoaie mari deodată?Principiul de bază este următorul: materialul vanei de captare trebuie să fie rezistent împotriva lichidului depozitat. O vană de captare din oțel reprezintă alegerea potrivită pentru lichidele inflamabile și toxice pentru mediul acvatic. Pe de altă parte, pentru substanțe chimice agresive, precum acizi corozivi, sunt adecvate vanele de captare din plastic sau din oțel inoxidabil.Însă, nu doar materialul, de la tablă de oțel, la polietilenă și PVC, este decisiv pentru alegere. În funcție de tipul mărfurilor periculoase și al depozitării, puteți opta între vane de captare cu scurgere, pe role, cu picioare sau ca raft pentru butoaie și recipiente mici. Cei care vor să acopere, ca măsură de siguranță, suprafețe întregi, vor fi bine echipați cu vane mari de podea.Manipularea substanțelor periculoase: cumpărați vane de captare și altele similare de la kaiserkraftPe lângă vane de captare și vane de podea, la kaiserkraft găsiți numeroase alte produse pentru manipularea substanțelor periculoase în mod profesional. Oferta cuprinde recipiente de toate felurile, precum butoaie, pubele sau rezervoare, dulapuri pentru substanțe periculoase și multe altele. Apelați-ne dacă aveți întrebări cu privire la alegerea vanelor de captare sau alte articole pentru managementul dumneavoastră al substanțelor periculoase.Vreți să aflați mai multe despre depozitarea substanțelor periculoase? În ghidul nostru cu privire la depozitarea reglementară a substanțelor periculoase puteți citi tot ceea ce trebuie să știți. Mai mult decât atât, informați-vă în mod special despre depozitarea substanțelor inflamabile și toxice pentru mediul acvatic în vane de captare.V-ar putea interesa și aceste produse:Butoaie cu gât larg | Containere IBC | Dușuri oculare | Mașini de curățare | Lianți pentru ulei | Pompe electrice | Recipiente de siguranță Justrite