Taburete de birou

Trebuie să discutați rapid ceva, să vă întindeți spatele sau le oferiți clienților și vizitatorilor un loc de stat? Taburetele de birou și scaunele de sprijin le rezolvă pe toate – și chiar mai multe.

În categoria Taburete de birou vă oferim produse ale următoarelor mărci: Topstar, meychair, eurokraft pro, interstuhl, Twinco, bimos, eurokraft basic, MAUL, TrendOffice.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 57

Taburete de birou și scaune de sprijin ergonomice: Vreți să vă lăsați pe spate? Avem o idee mai bună!Vă lăsați relaxat pe spate – ce ar putea fi greșit în asta? În general, nimic, însă din ce în ce mai mulți angajați care lucrează la birou renunță la scaunul clasic în favoarea taburetelor de birou ergonomice. Această strategie nu este doar inteligentă, ci și bună pentru sănătate.
De ce am nevoie de un taburet de birou?În principal, taburetul de birou este un scaun fără spătar care se transformă într-un sprijin pentru spate cu funcții inteligente. Așa-numitul mobilier de birou multi-mobil încurajează utilizatorul să se miște în timpul statului. Vă oferim taburete de birou cu sau fără spătar, reglare pe înălțime sau roți, taburete rotative sau fixe ori taburete rabatabile și, bineînțeles, scaune-ajutor pentru stat în picioare.Șezuturile tapițate sau șezuturile cu formă ergonomică asigură faptul că nu stați niciodată într-o poziție rigidă în timpul lucrului. Cadrele reglabile pe înălțime, roțile și, nu în ultimul rând, lipsa spătarelor permit un grad maxim de mobilitate – chiar și în cazul mișcărilor mici.
Care sunt diferențele dintre taburetele de birou?În gama de produse akaiserkraft se regăsesc și taburete de birou cu diverse funcții de bază. Taburetele cu roți și cu suprafețe tapițate sunt potrivite pentru acordarea de asistență la birou. Pot fi folosite și ca scaune pentru vizitatori.În cabinetele medicale, magazine sau în alte medii în care trebuie și să stați jos, dar și să vă mișcați, scaunele cu huse igienice reprezintă alegerea perfectă.Taburetele de birou fixe, reglabile pe înălțime prin piston cu gaz reprezintă alternativa utilă la scaunele de birou clasice. În plus, în timpul ședințelor pot asigura o mai mare agilitate în mișcările spatelui și ale capului, pot economisi spațiu în birouri mici sau pot fi folosite în zona pentru clienți.Scaunele de sprijin nu sunt la fel ca taburetele – ne dăm seama și din nume. Cu toate acestea, ele pot scădea tensiunea asupra corpului în poziție verticală, de exemplu dacă doriți să vă relaxați rapid picioare la o masă de lucru în picioare sau la un birou cu înălțime reglabilă. Poziția verticală este avantajoasă din punct de vedere ergonomic.În plus, vă oferim o gamă mare de variante ergonomice cu funcții conice și de balansare. Ele reprezintă o alternativă mai compactă și mai stabilă la mingea de șezut – aveți parte de toate avantajele sale, însă de niciun dezavantaj.Nici aspectul nu este neglijat. Scaunele bine arătoase reprezintă varianta la modă pentru cafenele sau zone pentru clienți în care durata de ședere este destul de lungă. Taburetele cu design contemporan aduc varietate în mobilierul de birou.Citind ghidul „Ședere sănătoasă'' puteți afla cum să le puneți la dispoziție angajaților dumneavoastră cel mai bun scaun de birou. În cazul unui proiect pentru birouri noi vă vom ajuta desigur să alegeți taburetele și scaunele de birou potrivite. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta oricând!