Mașini manuale de măturat, mașini de măturat

Ușor de manevrat și minuțioase: mașinile manuale de măturat reprezintă o alternativă eficientă la matură. De la mașinile de măturat ușor manevrabile pentru interior până la modelele puternice cu motor pentru folosirea în spații exterioare: datorită mașinilor manuale de măturat de la kaiserkraft, puteți curăța suprafețe mari în cel mai scurt timp.

În categoria Mașini manuale de măturat, mașini de măturat vă oferim produse ale următoarelor mărci: Kärcher, haaga, eurokraft basic.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 17

Mașini manuale de măturat: ajutorul indispensabil la curățenieAjutoarele eficiente la curățenie: mașinile manuale de măturat îndepărtează atât murdăria fină, cât și pe cea grosieră. În comparație cu mătura, mașina de măturat cu acumulator sau motor are o gamă mai largă de funcții. Astfel, mașinile reprezintă un avantaj real pentru curățarea industrială. Trebuie doar să ghidați mașina pe traseele marcate pe podeaua halelor sau în spațiu exterior – iar ele curăță singure suprafețele în mod rapid și eficient.Datorită dispunerii speciale a periile rotative, murdăria este adunată într-un recipient de colectare. În funcție de model, acesta are o capacitate de până la 50 litri. Unele mașini de măturat sunt de asemenea echipate cu un dispozitiv de aspirare. Astfel, curățenia devine mai temeinică. În ghidul nostru privind principiile de măturare și principiul valțurilor tandem redăm particularitățile rotațiilor periilor.Avantajele mașinilor de măturatMașinile manuale de măturat curăță temeinic și eficient suprafețe mari. Astfel, tipurile diferite de suprafețe nu reprezintă o problemă – multe modele pot fi folosite în spații interioare și exterioare. Datorită rotației periilor, mașina de măturat captează și murdăria pentru care dispozitivele manuale sunt prea slabe. Printre aceste tipuri de murdărie se numără:  • Frunze uscate și umede, precum și reziduuri verzi din spațiile exterioare

  • Doze de băuturi, hârtie sau orice alte obiecte voluminoase căzute lângă coșurile de gunoi

  • Pulberi fine care nu trebuie amestecate


Mașinile manuale de măturat din magazinul nostru online funcționează în mod silențios și sunt foarte ușor de manevrat. În cazul în care modelul este echipat cu un dispozitiv de aspirare, acesta este mult mai lat decât un aspirator de podea clasic. Astfel, pot fi preluate și obiectele voluminoase în mod precis. Tocmai de aceea, mașina de măturat poate fi folosită în diverse întreprinderi.Pentru ce podele se potrivesc diferitele mașini de măturat?Majoritatea mașinilor manuale de măturat din catalogul nostru sunt concepute pentru pardoseli dure din interior și exterior. Găsiți informații exacte despre acest lucru în fișa tehnică a fiecăreia. La noi veți găsi mașini de măturat care sunt acționate manual sau motorizat. De asemenea, există și câteva modele speciale pentru curățare rapidă:  • Măturile cu acumulator. Reprezintă varianta motorizată a măturii clasice din gospodărie. Acest aparat compact este un ajutor de nădejde pentru curățarea spațiilor interioare mici și a mochetelor.

  • Mașinile manuale de măturat clasice: pentru suprafețele ușor de gestionat și cantitățile de murdărie mici, versiunile manuale reprezintă soluția perfectă.

  • Aspiratoarele: curăță foarte bine. Sunt potrivite pentru suprafețe mari și zone cu mult praf pe podea, precum grajdurile sau fabricile de cherestea.


Ce este important la alegerea mașinilor de măturat?Cel mai important element de luat în considerare este locul în care va fi folosită mașina de măturat. Mașinile manuale de măturat compacte sunt întotdeauna pregătite de utilizare. Sunt deosebit de manevrabile și sunt potrivite pentru curățarea culoarelor înguste regăsite în depozite, de exemplu. În schimb, variantele motorizate sunt indispensabile când vine vorba de suprafețe mari, pentru că sunt rapide și curăță eficient. Pe lângă aspectul folosirii unei mașini de măturat manuale sau motorizate, mai trebuie să luați în considerare următorii factori:  1. Lățimea de măturare este determinată de numărul, dispunerea și structura periilor. Cu cât lățimea de măturare este mai mare, cu atât veți curăța suprafețele mai rapid.

  2. Viteza de lucru și de deplasare posibilă pentru capacitatea de curățare optimă este decisivă pentru o curățare eficientă.

  3. Pentru a determina eficiența unei mașini de măturat, aruncați o privire și la capacitatea de măturare calculată pe oră. Aceasta este rezultatul motorizării, al lățimii de măturare și a numărului de perii.


Sunteți nesiguri care mașină manuală de curățare se potrivește cerințelor de curățare din întreprinderea dumneavoastră? Echipa noastră prietenoasă vă ajută în a lua o decizie. Vă ajutăm și să căutați alte produse precum articole de curățenie și produse sanitare. Intrați în contact cu noi!
V-ar putea interesa și aceste produse:Mașini de curățare | Coșuri de gunoi cu pedală | Dulapuri pentru materiale de curățenie | Curățarea pardoselilor | Aspiratoare de podea | Accesorii pentru curățenie starmix | Mașini manuale de măturat EUROKRAFTbasic