Mese de lucru, bancuri de lucru

Fiabilitatea e importantă. Și stabilitatea. La fel și profesionalismul. Credeați că vorbim despre angajații dumneavoastră? Nici gând! Vorbim despre bancuri și mese de lucru de înaltă calitate!
Îndrumar de achiziţii pentru categoria Mese de lucru, bancuri de lucru

Mese și bancuri de lucru ergonomice cu design industrialV-ați gândit vreodată la rolul pe care îl joacă bancurile și mesele de lucru potrivite la succesul întreprinderii dumneavoastră? Ele reprezintă, la propriu, baza unor rezultate de lucru precise și valoroase! Prin urmare, este important să țineți cont de câteva detalii atunci când achiziționați produse – și să aveți încredere în expertiza noastră în ceea ce privește echipamentele pentru întreprinderi și echipamentele pentru atelier. Cumpărați acum masa de lucru cu înălțime reglabilă electric și cu roți!
Ce fel de mese și bancuri de lucru există?Luând în considerare funcția și reglementările, zone operaționale diferite impun cerințe diferite privind mesele de lucru. Datorită gamei noastre de produse răspundem la aceste nevoi în totalitate, fiind atenți și la detalii:  • Sistemele modulare de lucru sunt concepte modulare pe care le puteți adapta constant la procesele și fluxurile de lucru, folosindu-vă de accesorii și de un grad mare de flexibilitate. Ele reprezintă o expresie a schimbării în Industria 4.0 și, în același timp, o modalitate economică de a fi mereu up to date.

  • Mesele de lucru sunt concepute pentru folosirea în ateliere, în halele de producție, depozite și în departamentele de expediere. Fiind multifuncționale, servesc drept birouri pentru maiștri, mese de ambalat, stații de preluare și mese de atelier, pe ele desfășurându-se multe operațiuni manuale. Sunt mai stabile, mai solide și au o capacitate portantă mai mare decât birourile simple, însă trebuie să fie la fel de ergonomice. De aceea, se recomandă în special modelele mobile și cele cu înălțime reglabilă.

  • Mesele pentru camere sterile cu rame din inox, suprafețe sigilate și finisaje fără îmbinări respectă reglementările stricte privind concentrarea de particule în camere curate și sterile, precum și în laboratoare. Dacă igiena este una dintre cele mai importante condiții de bază, atunci aceste variante reprezintă alegerea potrivită.

  • Bancurile de lucru sunt des întâlnite în fiecare atelier mecanic sau artizanal. Bancurile noastre de lucru arată cât de diversă poată fi această categorie. Fie că este vorba de sisteme modulare care pot fi asamblate individual sau de un banc de lucru prefabricat, cu cadre din inox, blaturi de lucru din lemn cu roți și sertare: Chiar și pentru cele mai grele componente, robustețea este mereu garantată în cazul bancurilor noastre de lucru.Lucru în echipă: posturi de lucru pe rânduri sau posturi de lucru pe grupuriDe la noi puteți cumpăra bancuri de lucru cu o lățime a blatului de până la 4 metri! Lungimea aceasta vă permite să creați până la trei posturi de lucru la un singur banc. În plus, pentru școli, instituții de învățământ și alte asemenea întreprinderi unde se lucrează în echipă oferim posturi de lucru pe grupe. De exemplu, bancul de lucru hexagonal oferă suficient spațiu pentru șase posturi de lucru, pe o suprafață de aproximativ 6 metri pătrați! Nu ezitați să ne contactați, consilierii noștri vă arată ce poate fi posibil.
Blatul potrivit pentru bancul dumneavoastră de lucru – un element esențialPuteți alege dintr-o gamă largă de blaturi de la kaiserkraft:  1. Panourile multiplex sunt compuse din furnir de fag sau de mesteacăn aburit și reprezintă panouri universale și ieftine pentru o gamă largă de aplicații în atelier.

  2. Panoul din lemn masiv de fag este deja bine cunoscut în lumea blaturilor de lucru. Șipcile de lemn de fag îmbinate în dinți sunt deosebit de solide și nu sunt predispuse la deformare. Panourile pot fi șlefuite de mai multe ori și de aceea pot fi folosite zeci de ani. Iar acesta nu este singurul motiv pentru care sunt sustenabile – lemnul provine din păduri exploatate în mod sustenabil, din imediata apropiere a furnizorilor noștri de bancuri de lucru.

  3. Blaturile cu strat universal au un strat antistatic și rezistent la frecare din plastic, linoleum sau miez de PAL. Astfel, devin rezistente la uleiuri, grăsimi, apă, căldură și parțial chiar și la acizi și substanțe alcaline slabe. În plus, sunt greu inflamabile.

  4. Blaturile placate cu tablă de oțel au o placă de lemn cu strat din tablă de oțel zincată. Aceste blaturi sunt ideale pentru expunerea la acțiuni mecanice sau la prelucrarea obiectelor uleioase și unsuroase.

  5. Blaturile din laminat dur prezintă o rezistență mare la zgârieturi și impact, sunt rezistente la acizi și substanțe alcaline slabe, precum și la substanțe chimice și solvenți de uz comun.La ce trebuie să fiu atent ca să aleg bancul de lucru potrivit?Deși înainte problematica amenajării atelierului sau suprafeței dumneavoastră de producție se reducea în special la spațiul pe care îl aveți la dispoziție pentru lucru sau pentru scule și piese, acum situația se schimbă. În ziua de astăzi, departamentele de achiziții se întreabă cum se va modifica această nevoie de spațiu – cum va arăta mâine sau peste un an.Incertitudinea schimbării continue în industrie și în economie poate fi contracarată printr-o adaptabilitate cât mai mare. Mesele de lucru în sistem modular au un avantaj; în cazul în care apar îndoieli, mici accesorii pot rezolva o mare problemă de spațiu la un preț avantajos.În plus, ergonomia nu este prezentă doar în cazul birourilor și scaunelor de birou. Atunci când creați spații de lucru noi este bine să optați pentru mese reglabile pe înălțime. Pe lângă durerile de spate reduse și o stare de sănătate mai bună pentru angajați, veți putea profita și de rezultate mai precise. Datorită meselor și bancurilor de lucru reglabile pe înălțime, sarcina de lucru este literalmente adusă la nivelul angajaților. În plus, gradul de flexibilitate crește dacă alegeți mese de lucru pe roți.Aveți nevoie de sfaturi? Contactați-ne. Experții noștri vă răspund la întrebările privind gama de produse și vă oferă cu drag sfaturi cu privire la posibilitățile de întrebuințare ale mesei dumneavoastră preferate.Apropo: Avem și mese și scaune de lucru ESD și mese de lucru pentru PC!