Coșuri de gunoi pentru exterior

Toate au locurile lor în companie, iar acest lucru este, desigur, valabil și pentru deșeuri. Iar pentru ca spațiile exterioare să fie, de asemenea, întotdeauna ordonate și curate, vă recomandăm coșurile noastre de gunoi pentru exterior: deschise sau închise, cu scrumieră, acoperiș sau recipient interior, din metal, plastic sau lemn. Aici găsiți garantat coșul de gunoi potrivit pentru o zonă exterioară curată și o incintă ordonată a companiei – dar și toate sfaturile și trucurile de care aveți nevoie pentru organizarea spațiilor în aer liber.

În categoria Coșuri de gunoi pentru exterior vă oferim produse ale următoarelor mărci: VAR, PROCITY, Rubbermaid.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 86

Coșuri de gunoi pentru exteriorGunoiul nu are ce căuta într-o zonă exterioară reprezentativă, însă un loc pentru eliminarea acestuia este esențial. Având suficiente coșuri de gunoi pentru exterior creșteți enorm calitatea timpului petrecut afară. De asemenea, capitalul de imagine este evident. Alegeți acum din gama noastră extinsă!Prin ce anume se disting coșurile de gunoi pentru afară?Vânt, vreme și efectele timpului: sistemele de deșeuri pentru anexe exterioare trebuie să reziste multor influențe. Și nu doar pe parcursul un singur sezon. Coșurile de gunoi pentru exterior, în vederea montării pe perete sau amplasării în picioare, sunt perfect pregătite: • Tablă de oțel zincată și rezistentă (cel puțin în găleata interioară) cu izolare împotriva pericolelor de incendiu atunci când sunt introduse țigări fierbinți/aprinse

 • Ancorare fixă cu plăci de podea sau opțiuni de montaj pentru pereți și stâlpi

 • Orificii mari de introducere pentru diferite tipuri de deșeuri, precum și orificii mici pentru semnalarea faptului că deșeurile mari nu își au locul în interior

 • Capace pentru protecție împotriva umidității

 • Scurgere pentru apă și umezeală

 • Elemente de extragere, cu posibilitate de încuiere, cu mecanisme simple de golire

 • Numeroase modele de design pentru orice amenajare și pentru impact vizual


Cum aleg coșurile de gunoi pentru afară? 1. Număr: cu cât există mai multe, cu atât mai bine. Amplasați coșurile de gunoi pentru exterior la toate intrările și ieșirile, în locurile unde oamenii își petrec timpul, precum bănci, în parcări și pe alei, la distanțe rezonabile între ele.

 2. Mărime: cu cât mai mare este coșul de gunoi, cu atât mai puțin trebuie să îl goliți. Totuși, gunoiul poate dezvolta mirosuri și nu oriunde se pretează, vizual sau funcțional, un recipient mare. Cu cât colectorul de deșeuri pentru exterior este mai aproape de zonele reprezentative, cu atât mai discret și mai mic ar trebui să fie.

 3. Montaj: recipientele de colectare a deșeurilor, care se amplasează pe jos, nu necesită numai o anumită suprafață pe sol, ci ar trebui să aibă suficient spațiu de jur împrejur pentru aruncare și golire în siguranță. Coșurile de gunoi pentru exterior, în vederea montării pe perete, sunt mai flexibile – ele pot fi instalate inclusiv pe stâlpi. Însă, acest lucru este în detrimentul capacității de umplere.

 4. Funcționalitate: dacă doriți să vă optimizați circuitul de eliminare, coșurile de gunoi cu opțiune de separare a deșeurilor reciclabile reprezintă un element important. Cu toate acestea, ele se numără printre cele mai mari variante. De altfel, elementele de scrumieră sunt o combinație bună chiar dacă scrumierele separate sunt mai discrete și de multe ori mai sigure.

 5. Aspect și design: paleta de modele este uriașă. Coșurile de gunoi pentru exterior, realizate din plastic, nu sunt la fel de prezentabile precum cele din lemn sau oțel inoxidabil. Însă, datorită culorilor puternice, pot fi identificate cel mai rapid ca fiind un loc pentru aruncarea gunoiului. În rest, se potrivește orice se potrivește și cu spațiile dumneavoastră exterioare.

 6. Introducere: un coș de gunoi lângă o zonă de picnic sau de pauză trebuie să poată prelua multe ambalaje de alimente și recipiente de băuturi. În astfel de cazuri, un orificiu mic ar fi contraproductiv. Pe de altă parte, cu siguranță nu își dorește nimeni ca ambalajele de carton să fie aruncate în coșul de gunoi de la intrarea în companie.


Zona exterioară a companiei dumneavoastră este mai mult decât un spațiu în aer liber. De aceea, îi acordăm acesteia și subiectului eliminării deșeurilor o atenție deosebită și numeroase articole în revistă, cu multe sfaturi și idei:

Suntem încântați de feedback-ul dumneavoastră și răspundem oricând la întrebări suplimentare. Pur și simplu contactați-ne.