Tricouri de lucru

Mult prea cald pentru îmbrăcămintea tipică de lucru, cu mâneci lungi? Aici avem ceva pentru dumneavoastră. Tricourile noastre de lucru și tricourile reflectorizante de protecție vă oferă confort și siguranță adecvată, datorită vizibilității, chiar și la cele mai înalte temperaturi. Deoarece, atât culorile de semnalizare, galben și portocaliu, cât și benzile reflectorizante garantează că veți fi văzuți direct, de toată lumea. Aflați acum tot ceea ce trebuie să știți despre tricourile și îmbrăcămintea de lucru pentru orice anotimp!

În categoria Tricouri de lucru vă oferim produse ale următoarelor mărci: Leipold+Döhle.

Tricouri de lucru, cu mâneci scurte: sigure și comodeBineînțeles, siguranța este întotdeauna o prioritate. Însă, de ce să suferiți în zilele călduroase sub povara unor haine de lucru prea groase? Mai bine optați pentru tricouri de lucru aerisite, conforme cu Regulamentul privind echipamentele reflectorizante de protecție, cu un plus de confort convingător la purtare.Ce tricouri de lucru există?În gama noastră pentru latura aerisită a îmbrăcămintei de lucru ne concentrăm asupra tricourilor reflectorizante de protecție, de culoare galbenă și portocalie.  • Tricourile de lucru portocalii, cu benzi reflectorizante, corespund standardului EN ISO 20471, clasa 2. Acestea pot fi purtate pe străzi circulate cu viteze de până la 60 km/h. Restricție importantă: acest aspect se aplică în cazul unor condiții adecvate de vizibilitate și la un volum de trafic relativ scăzut.

  • Tricourile de lucru de culoare galbenă de avertizare sporesc siguranța pe șantiere, aeroporturi și în sectorul logistic. Acestea pot fi purtate totodată de bicicliști, în locul vestelor de lucru reflectorizante, pentru fi mai bine identificați în traficul rutier.


În general se aplică următoarele: oriunde ar trebui să vă faceți remarcați, pentru propria siguranță, tricourile de lucru reprezintă alegerea potrivită pe timpul verii. Chiar dacă nu există o reglementare obligatorie. Nu uitați să purtați pantaloni de lucru asortați și eventual o jachetă de lucru atunci când vremea este mai rea.Prin ce anume se disting tricourile bune de lucru?Pe lângă vizibilitate, tricourile bune de lucru acoperă și alte aspecte, care sunt importante atât în ceea ce privește îmbrăcămintea de lucru, cât și în privința muncii pe căldura verii:  • croială avantajoasă pentru corp, care se potrivește bine

  • protecție UV integrată, pentru trunchi (în funcție de model)

  • material care permite pielii să respire, pentru evacuare bună a umidității

  • benzi reflectorizante flexibile, care contribuie la fiecare mișcare

  • fibre cu uscare rapidă


Pentru ca aceste proprietăți să se păstreze pentru mult timp, tricourile de lucru ar trebui să fie curățate doar la temperaturi scăzute, fără balsam și fără utilizarea uscătorului. Grație uscării rapide, ele sunt imediat gata de o nouă purtare. Tricoul ar trebui înlocuit de îndată ce benzile reflectorizante se estompează, se desprind sau își pierd luminozitatea.Câte tricouri de lucru pentru fiecare angajat?Dacă, în calitate de companie, vă ocupați de achiziția îmbrăcămintei de lucru pentru angajații dumneavoastră, se pune adesea problema cantității per persoană. În comparație cu jachetele, vestele sau puloverele de lucru, de pus pe deasupra, tricourile de lucru stau pe piele și sunt purtate de cele mai multe ori la temperaturi ridicate și în timpul muncii fizice intense.De aceea, în cazul ideal, ar trebui să puneți la dispoziție câte un tricou de lucru pentru fiecare zi lucrătoare – eventual cu posibilitate de înlocuire suplimentară. Chiar dacă un tricou purtat poate fi spălat rapid, nu ar trebui să presupuneți că angajații dumneavoastră pornesc zilnic mașina lor de spălat. Cu excepția cazului în care preluați această activitate, de asemenea, pentru tot personalul dumneavoastră.Noi punem mai puține întrebări – preferăm să răspundem la ele. Dacă aveți întrebări despre îmbrăcămintea de lucru și siguranța operațională, contactați-ne oricând.