Aparate de fitness

Nu vreți să alergați? Aparatele moderne de fitness pentru postul de lucru sunt distractive și vă pun angajații în mișcare.

Filtrele dvs.
Tip de produs
Caracteristică
Tip de utilizare

Aparate de fitness pentru companie și postul de lucru: vă puteți antrena oriunde!Nu aveți timp, posibilități, idei de exerciții? De acum înainte, pretextele sunt de domeniul trecutului în compania dumneavoastră. Fiindcă aparatele de fitness pentru tot corpul generează efecte mari chiar și cu unități mici. Dacă vreți să includeți sănătatea și starea de bine în cultura dumneavoastră corporativă, ar trebui să cumpărați aparatele de fitness care se potrivesc cel mai bine companiei dumneavoastră. Sau chiar pentru birourile de acasă – astfel, angajații se mențin sănătoși și în formă, inclusiv la domiciliu.
Ce aparat de fitness antrenează tot corpul?Cel mai bun aparat de antrenament pentru fitness este corpul însuși. Exercițiile care solicită toate părțile acestuia în același timp, întăresc musculatura, circulația și sistemul imunitar. Dacă vă doriți ca angajații dumneavoastră să obțină cel mai mare efect posibil de la sporturile de companie, puneți la dispoziție, în zona de antrenament, aparate precum în sala de fitness:  • Stații de forță pentru dezvoltarea musculaturii

  • Bandă de alergare sau cross-trainer pentru antrenament de anduranță

  • Saltele de yoga și alte accesorii de fitness similare, pentru exerciții libere

  • Echipamente de mărime mică, precum benzi de antrenament și steppere pentru exerciții variate


Cu cât mai variate sunt echipamentele dumneavoastră de fitness, cu atât mai mare este probabilitatea ca utilizatorii să rămână pe poziții. Pentru că mușchii se obișnuiesc rapid cu mișcările și ar trebui să fie provocați mereu în moduri diferite.
Ce aparate de fitness sunt adecvate pentru folosirea în cadrul companiei, respectiv direct la postul de lucru?Există câteva posibilități simple și directe de a încuraja angajații să facă sport, fără a fi nevoie să își întrerupă activitatea. Trucul: transformați postul de lucrul în sine într-un aparat de fitness:  • Combinațiile inovatoare dintre birou și bandă de alergare devin noul punct de atracție în zonele de co-working.

  • Birourile reglabile pe înălțime, cu funcție pentru stat în picioare, pun circulația în mișcare, practic de la sine.

  • Mingile de șezut și bicicletele statice de șezut, în locul scaunului de birou, mobilizează coloana și permit circulația excelentă a sângelui.

  • Bicicletele de companie, pentru folosirea în cadrul incintei sau ca înlocuitor pentru autovehiculele de serviciu, se bucură de tot mai multă popularitate.


În primul rând, este esențial să stabiliți o cultură a mișcării în cadrul companiei dumneavoastră și să le oferiți angajaților posibilitatea de a evita pozițiile care presupun posturi unilaterale și de a se mișca. De aceea, este important să amenajați, de exemplu spații exterioare primitoare și destinate pietonilor, precum și să optimizați zonele de antrenamente folosind iluminatul potrivit și un aspect atrăgător.