Dulapuri de baterii, cutii de transport acumulatori

Acumulatorii pot aproape orice. Mai puțin să fie expediați ușor din punctul A în punctul B. Cu ajutorul cutiilor de transport pentru acumulatori sunteți în siguranță. Recipientele ignifuge, prevăzute cu perne speciale și conforme standardelor, pentru depozitarea/transportul acumulatorilor, oferă o opțiune pentru depozitare ideală și expediere sigură. Aici găsiți produse sustenabile de la producători renumiți!

În categoria Dulapuri de baterii, cutii de transport acumulatori vă oferim produse ale următoarelor mărci: CEMO, eurokraft pro, ZARGES.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 31

Cutie de transport pentru acumulatori: cel mai înalt nivel de protecție pentru acizi, substanțe alcaline și altele similareSecretul din spatele puterii durabile a acumulatorilor se numește Litiu. Însă, elementul foarte reactiv este orice, mai puțin nepericulos. De aceea, cutiile de transport și cutiile de siguranță pentru acumulatori sunt utile nu numai în timpul deplasării acumulatorilor litiu-ion.De ce trebuie transportați acumulatorii cu litiu într-o cutie de siguranță?Densitatea energetică a acumulatorilor litiu-ion și litiu-polimer se bazează pe o reactivitate electrochimică rapidă, care este în același timp cel mai mare avantaj și dezavantaj. Acumulatorii cu litiu sunt foarte sensibili la căldură sau deteriorări. Dacă nu sunt manipulați cu prudență, există pericolul de incendiu sau explozie. De aceea, acumulatorii cu litiu nu pot fi expediați decât în pachete marcate – și de exemplu, nu în bagajul de cală la zborurile cu avionul.Printre altele, potrivit TRGS 510, celulele cu litiu sunt considerate mărfuri periculoase și trebuie tratate corespunzător. Acest lucru înseamnă că acumulatorii trebuie să fie întotdeauna depozitați, transportați și încărcați separat și în condiții de siguranță la incendiu. Cutiile de siguranță pentru acumulatori pot fi utilizate atât la depozitare, cât și la transport. Datorită materialelor ignifuge și pernelor speciale pentru fixarea acumulatorilor în recipiente, de exemplu, acumulatorii de rezervă pentru scule sunt în siguranță, gata de utilizare.Când sunt obligatorii cutiile de siguranță pentru acumulatori?Acumulatorii cu litiu au ceva împotriva căldurii și frigului, umidității și șocurilor, deteriorării sau descărcării profunde. Toate aceste condiții se regăsesc în multe medii comerciale. Nu se vede întotdeauna pe acumulator dacă este complet funcțional. Prin urmare, o cutie pentru acumulatori, rezistentă la foc, nu este adecvată numai pentru depozitarea preventivă a tuturor surselor de energie, ci totodată alegerea optimă pentru:  • Acumulatori vizibil deteriorați, umflați sau care s-au umezit

  • Acumulatori descărcați profund, pe care a încercat cineva să îi încarce

  • Acumulatori care trebuie să reziste căldurii sau frigului puternic (de exemplu, în timpul transportului)

  • Prototipuri cu tehnologie cu litiu


Cum se depozitează cel mai bine un acumulator?În gospodărie este suficient un loc de depozitare uscat, cu temperatură stabilă. În companie vorbim și în cazul acumulatorilor despre un concept prudent pentru manipularea substanțelor periculoase. Pentru bateriile cu litiu, acest lucru înseamnă:  • Încărcarea și păstrarea separată în dulapuri de siguranță și dulapuri de depozitare pentru acumulatori

  • Mediu uscat, cu temperatură stabilă

  • Nivel de încărcare de aproximativ 70 la sută (a se reîncărca în cazul unei perioade mai lungi de neutilizare)

  • Asigurare împotriva scurtcircuitării sau pornirii accidentale

  • Acumulatorul nu trebuie să alunece în recipient în timpul transportului


Puteți afla mai multe în articolul nostru detaliat despre manipularea în siguranță a bateriilor/acumulatorilor litiu-ion. Ne bucurăm să vă răspundem personal la întrebările privind aprovizionarea dumneavoastră cu cutii de siguranță pentru acumulatori și altele similare – discutați cu noi și contactați-ne.