Ventilatoare

Pentru circulația aerului și reglarea căldurii: ventilatoarele asigură un curent de aer plăcut răcoritor în interiorul companiei dumneavoastră. De cele mai multe ori, sunt utilizate în zilele călduroase, dar ele reprezintă o alegere inteligentă și iarna, fiindcă ventilatoarele mari de perete sau cu picior conduc înapoi în jos căldura acumulată în zona superioară a unei încăperi. Descoperiți la kaiserkraft o gamă variată de ventilatoare de podea, de tavan și de masă!

În categoria Ventilatoare vă oferim produse ale următoarelor mărci: IDEAL, LISTA.

Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 92

Ventilatoare pentru reglarea căldurii în spații interioareÎn timpul verii, când se acumulează căldura în birou, un ventilator pune aerul în mișcare și creează o senzație plăcută de prospețime. Utilizați diverse variante de ventilatoare mari și în încăperi cu suprafețe extinse, precum hale de producție, pentru ca aerul să ajungă în fiecare colț. Aparatele cu o putere ridicată sunt, de asemenea, adecvate pentru spații mari – deoarece promit o rază de acțiune de până la opt metri.Cum acționează un ventilator?Ventilatoarele asigură împrospătarea aerului, fără a-l răci în mod direct. Rotoarele aparatelor pun pur și simplu aerul în mișcare și creează astfel un efect de răcire. Acesta poate fi comparat cu fluxul de aer din timpul mersului pe bicicletă. Mai mult decât atât, curentul ușor de aer face ca transpirația de pe piele să se evaporeze mai repede și reduce senzația de căldură.Diferențe între ventilatoare cu picior, de masă și de pereteExistă diferite variante de ventilatoare pentru diverse zone operaționale. Așadar, alegeți modelul atât în funcție de mărimea potrivită, cât și de locul în care doriți să amplasați aparatul.  • Ventilatoare cu picior: ventilatoarele cu suport și cu picior generează un flux puternic de aer, cu o rază de acțiune ridicată. Prin urmare, sunt adecvate pentru spații interioare cu suprafețe mari, precum hale de producție sau birouri deschise.

  • Ventilatoare de podea: de asemenea, ventilatoarele de podea atenuează eficient căldura în încăperi mari. În plus, grație mărimii lor practice și unui mâner de transport, pot fi deplasate în mod flexibil.

  • Ventilatoare de masă: ideale pentru răcirea directă la posturile de lucru individuale din birou sunt ventilatoarele de masă. Acestea pun aerul în mișcare pe o distanță mai mică și conferă un efect delicat de răcire. Pur și simplu poziționați aparatele pe o masă sau pe un glaf de la fereastră și reglați unghiul de înclinație dorit. Astfel, direcționați fluxul de aer exact în funcție de nevoile dumneavoastră.

  • Ventilatoare de perete: ventilatoarele care pot fi fixate pe perete reprezintă o completare practică în amenajarea biroului dumneavoastră, fiindcă pun aerul din încăpere în mișcare, fără a ocupa spațiu pe podea. Cu o telecomandă asociată puteți chiar și să controlați aparatele, foarte comod, de la postul dumneavoastră de lucru.


Caracteristicile și avantajele ventilatoarelorDe la oțel inoxidabil, la aluminiu – ventilatoarele sunt disponibile în diverse materiale. Cu designurile și culorile lor simple, acestea se integrează în orice amenajare, într-un mod atrăgător vizual. Majoritatea aparatelor dispun de mai multe niveluri, cu care puteți regla intensitatea fluxului de aer exact în funcție de nevoile dumneavoastră și de cerințele locului respectiv.O protecție integrată împotriva supraîncălzirii asigură funcționarea în siguranță a unui ventilator cu picior, chiar și la temperaturi ridicate și putere intensă. Mai mult decât atât, modelele de calitate superioară sunt silențioase, astfel încât să puteți lucra fără a fi deranjați. Datorită consumului de curent electric mai mic decât instalațiile de climatizare, ventilatoarele reprezintă o alternativă economică.Dacă doriți informații suplimentare despre gama de produse, intrați în contact cu noi. Echipa noastră prietenoasă vă va sprijini cu plăcere în ceea ce privește alegerea ventilatoarelor potrivite.
V-ar putea interesa și aceste produse:Covorașe din cauciuc | Cărucioare pentru tăvi | Mese de lucru | Seifuri de mobilier | Suporturi de scule | Scări cu trepte