Sortimente de piese DIN și standard

Bine sortat este pe jumătate asamblat: Cele mai importante piese mici pentru asamblare, reparații și ateliere sunt întotdeauna la îndemână în cutii de sortimente pentru piese standardizate conform DIN. De la șuruburi la fișe și de la conectori la garnituri de etanșare – cu sortimentele de piese standard din magazinul online de pe kaiserkraft aveți întotdeauna la îndemână piesele standardizate conform DIN potrivite.

În categoria Sortimente de piese DIN și standard vă oferim produse ale următoarelor mărci: KS Tools.

Filtrele dvs.
  Marcă
  Tip de produs
  Lungime [mm]
  150
  150
  150
  150
  -
  Norma
  Numărul de componente
  Preţ brut
  Preţ net
  Relevant
  Număr articole: 17

  Piese conforme DIN și standardizate: Accesoriile potrivite la îndemâna dumneavoastră  Acestea sunt indispensabile în industrie și comerț: piese conforme DIN și piese standardizate. Puteți depozita piesele mici organizate clar în cutii de sortimente. Acest lucru înseamnă că elementele de fixare, garniturile și alte accesorii indispensabile sunt întotdeauna la îndemână.  Ce sunt piesele standardizate?  Piesele conforme cu DIN și standardizate respectă anumite standarde în ceea ce privește forma, designul și utilizarea lor. Acestea includ produse tipice ale furnizorilor care sunt utilizate în mod constant în industrie și comerț, cum ar fi diblurile și cuiele. De asemenea, toate tipurile de garnituri, șuruburi și arcuri ar trebui să fie întotdeauna la îndemână. Nu merită să cumpărați aceste piese individual – mai ales dacă aveți nevoie de dimensiuni sau versiuni diferite ale acelorași accesorii.  Avantajele gamei de piese conforme DIN și standardizate  Gamele de piese standardizate sunt mai economice decât achizițiile individuale. Datorită unui număr mare de piese și a unei game largi, puteți asigura procese de producție fără probleme. Pentru că, dacă o piesă standardizată se strică, puteți găsi un înlocuitor direct în cutia de sortimente. De aceea, stocarea atentă este esențială pentru a evita orice fel de timp de inactivitate din cauza lipsei de accesorii.  Fiecare set este livrat într-o cutie de plastic clar organizată. În această cutie veți găsi diferite mărimi ale clasei respective de produse – sortate după culoare. Vă întrebați unde să depozitați cutiile atunci când nu aveți nevoie de ele? Acestea pot fi stivuite cu ușurință pentru a economisi spațiu.  Aveți nevoie de o piesă mică specifică pentru utilizarea cu unelte de mână? Atunci luați legătura cu noi – echipa noastră prietenoasă de servicii pentru clienți va fi bucuroasă să vă ajute personal.
  V-ar putea interesa și aceste produse:  Instalații de ridicare | Protecții pentru colțuri | Covorașe pentru postul de lucru | Ajutoare de ridicare | Traverse | Folii termocontractabile