Cutii pentru deșeuri, coșuri de colectare

Coșurile de gunoi, coșurile de colectare și coșurile de gunoi igienice pentru toaleta companiei fac parte din echipamentele de bază. La noi găsiți tot ceea ce vă trebuie pentru toaleta dumneavoastră, de la recipiente simple, deschise, pentru colectare, coșuri din grilaj pentru hârtii și până la boxe igienice și coșuri de gunoi cu capace rabatabile.

În categoria Cutii pentru deșeuri, coșuri de colectare vă oferim produse ale următoarelor mărci: AIR-WOLF, CWS.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 14

Coșuri de gunoi igienice: cutii pentru deșeuri și recipiente de colectare pentru o toaletă curatăPentru câteva prosoape de hârtie nu ați avea nevoie de coșuri de gunoi igienice la toaletă. Însă, pentru activitatea zilnică și orice eventualitate sunt indispensabile. Deoarece o companie curată nu înseamnă doar toalete curate. În funcție de preferințe, aici găsiți o varietate de coșuri de gunoi pentru grupuri sanitare, indiferent că este vorba despre coșuri de gunoi cosmetice, cu capace batante, coșuri de gunoi independente sau montate pe perete.Prin ce anume se disting coșurile de gunoi igienice pentru amenajarea toaletelor?În toaletă există multe provocări pentru o companie curată și igienică. Aici nu trebuie eliminate în mod profesionist doar prosoapele de hârtie din dispenserele de prosoape. Totodată scutecele, articolele de igienă feminină sau alte produse de îngrijire corporală trebuie să dispară în mod curat, sigur și inodor. De aceea, bazați-vă pe recipiente speciale de colectare a deșeurilor, care sunt adaptate în mod optim pentru funcția respectivă.  • Coșurile de colectare cu ochiuri mari preiau lavetele de hârtie și asigură o ventilație bună a muntelui de hârtie care este în creștere. Astfel, preveniți acumulările de microbi cauzate de umiditate. Coșurile ușoare pot fi golite în mod foarte simplu.

  • Recipientele igienice Non-Touch și coșurile de gunoi igienice similare permit eliminarea articolelor de igienă folosite, fără ca utilizatorul să fie nevoit să vadă, să miroasă sau să atingă din greșeală conținutul lor. Nici suprafața coșului nu trebuie atinsă, ceea ce împiedică, de asemenea, răspândirea microbilor.

  • Recipientele speciale de colectare a scutecelor, pentru toaletele pentru mame și copii, funcționează în mod similar, dar au un volum mai mare și sunt mai fiabile în materie de izolare a mirosurilor.

  • Coșurile de gunoi, cu pedală, capac și găleată interioară permit, de asemenea, o eliminare fără contact și sunt adecvate pentru toalete mai puțin frecventate. Ar trebui să fie disponibil câte un coș pentru fiecare compartiment de toaletă. Cu variantele pentru montaj pe perete economisiți spațiu pe podea.

  • Coșurile mari de gunoi, cu și fără capac, nu sunt adecvate doar pentru toaletă, ci pot fi folosite în întreaga companie, ca recipient de colectare a deșeurilor.


Ce trebuie să am în vedere la coșurile de gunoi igienice pentru amenajarea toaletelor?Mai degrabă achiziționați unul în plus, decât unul în minus: chiar dacă atât scutecele, cât și prosoapele de hârtie se aruncă la gunoiul menajer, acestea nu ar trebui să aștepte în același recipient din toaletă pentru a fi colectate – fie și numai din cauza mirosului. De aceea, ar trebui să aveți întotdeauna pregătite coșurile potrivite pentru fiecare tip de deșeu specific.Coșurile de gunoi cosmetice, respectiv coșurile de gunoi cu pedală, sunt obligatorii pentru fiecare compartiment de toaletă, nu doar în grupurile sanitare pentru femei, ci și în cele pentru bărbați. În caz contrar, va trebui să apelați mai des la instrumente de curățare a țevilor.Chiar dacă un comportament igienic în grupul sanitar ar trebui să fie de la sine înțeles, marcajele și indicatoarele exacte, pentru aruncarea deșeurilor specifice în recipientele alocate, reprezintă o decizie mai bună. Și aici se aplică principiul: mai bine spuneți prea multe decât prea puține.Noi avem, de asemenea, mai multe de spus. De exemplu, în ghidurile noastre despre igienă în birou, despre ordine și curățenie la postul de lucru și măsuri de igienă importante în companii. Dacă și dumneavoastră mai aveți multe de spus (sau de întrebat), nu ezitați să ne contactați.