Lize

Lizele cară lucruri, s-ar spune în mod grosolan. Mai exact, ele sunt multitalente, care ușurează multe lucruri. Transportul obiectelor grele, spre exemplu. Ele transportă mașini de spălat sau frigidere, pachete, lăzi de băuturi, lăzi de carton, anvelope, lăzi cu alimente și ... și ... și ... varietatea este inepuizabilă.

În categoria Lize vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro, eurokraft basic, MATADOR, RuXXac, Kongamek.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 51

Lize de transport – versiuni diferite cu nenumărate talenteLiză pentru saci, liză de transport, cărucior de stivuire – acest clasic al echipamentelor de transport are aproape la fel de multe nume precum domeniile sale de utilizare. Însă, ce îl face, de fapt, să fie atât de indispensabil și cu ce se deosebește o liză de alta?De ce lizele sunt atât de practiceMunca este egală cu forța înmulțită cu distanța. Această ecuație stă la baza principiului efectului de pârghie. Ea descrie, de asemenea, de ce cu lize puteți ridica și transporta, fără probleme, frigidere – fără a apela la ajutor, fără antrenament de culturism de lungă durată și fără a suferi ulterior o hernie de disc.De asemenea, lizele de transport sunt simplu de manevrat, pot fi depozitate în mod compact și pot fi utilizate pentru multe articole diferite transportate.De la mutare și până la transportul de pachete: iată pentru ce pot fi folosite lizeleSă transportați repede trei cutii de stivuire în clădirea alăturată, să încărcați frigiderul în dubă sau să aduceți pachetele la ușa de la intrare? Cu liza potrivită nu este nicio problemă. Fie că este vorba despre un articol pătrat, rotund sau cilindric, greu sau ușor, o liză bună transportă multe. Cu toate acestea, nu orice liză este la fel de adecvată pentru orice transport.Pliabilă sau nu – acestea sunt diferențeleLa prima vedere, toate arată la fel. Însă, diferențele se observă cel târziu la prima utilizare. La kaiserkraft găsiți lize de la mărci precum EUROKRAFTbasic sau EUROKRAFTpro, în diverse variante. Care dintre ele este cea mai potrivită pentru dumneavoastră depinde de ceea ce vreți să transportați și unde:  • Cei care împing blocuri de motor sau alte greutăți mari, aleg cel mai bine lize masive din oțel sau aluminiu. Acestea pot transporta până la 400 de kilograme.

  • Preferați ceva mic și util? Lizele de transport pliabile încap în orice portbagaj și totuși sunt incredibil de performante. Acest lucru dă roade în cadrul evenimentelor, târgurilor sau mutărilor. Doar la transportul pe scări se reduce capacitatea portantă la aproximativ jumătate.

  • Apropo de scări: cel mai bine este să le înfruntați cu lizele noastre pentru transportul pe trepte.


În plus, la noi găsiți lize cu platforme extra mari, lize pentru scaune și pentru anvelope. Cu ajutorul lor puneți aproape totul în mișcare.Roțile potrivite pentru liza dumneavoastră de transportUn cadru stabil aduce beneficii doar în combinație cu roțile potrivite. Aici, selecția variază de la anvelope pneumatice cu rulare lină, care amortizează bine mici denivelări, până la cele din poliuretan rezistent la perforare. Când sunt ce anvelope mai bune, depinde de mediu. Nu sunteți siguri? Vă ajutăm cu plăcere să vă decideți.Gândiți-vă și la o asigurare suficientă a încărcăturii, de exemplu cu chingi de fixare. Le găsiți la noi, la fel ca și o gamă variată de roți și role și alte accesorii.V-ar putea interesa și aceste produse:Lăzi din aluminiu | Cutii de transport din aluminiu | Bandă adezivă la ud | Cărucioare manuale pentru paleți | Etichete adezive | Ajutoare de ridicare | Cărucioare de servire EUROKRAFTpro | Lize de transport MATADOR