Scaune de birou

Ergonomic, flexibil și confortabil: cu un scaun bun, favorizați o poziție care nu afectează spatele la birou și în același timp susțineți sănătatea angajaților dumneavoastră. De la clasicul scaun de birou, până la scaunul rotativ cu role: la kaiserkraft descoperiți modele de calitate superioară, pentru diferite nevoi.

În categoria Scaune de birou vă oferim produse ale următoarelor mărci: Topstar, interstuhl, eurokraft pro, Dauphin, TrendOffice, eurokraft basic, Prosedia.

Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 132

Scaune de birou – pentru lucru confortabil și fără a afecta spatele la birouMunca stând pe scaun a devenit poziția definitorie în multe industrii – fie în domeniul producției, cercetării sau în companii de servicii. Pentru a proteja angajații, organele legislative au emis specificații pentru scaunele de birou. Acestea trebuie concepute astfel încât să mențină sănătatea spatelui. În gama de produse kaiserkraft vă oferim exclusiv scaune de birou și scaune rotative, care corespund specificațiilor. Mai mult decât atât, din numeroase modele cu aspect atrăgător, îl puteți alege pe cel potrivit pentru compania dumneavoastră.Găsiți informații suplimentare cu privire la specificațiile pentru scaune de birou și scaune rotative, precum și sfaturi importante despre amenajarea postului de lucru, în ghidul nostru „Ghid despre echiparea locului de muncă''.Ce este important pentru alegerea unui scaun de birou?Ar trebui să alegeți scaunele de birou în mod individual pentru fiecare angajat. Înălțimea și greutatea, în special, influențează alegerea. Un scaun de birou sau rotativ bun se poate adapta întotdeauna, în mod flexibil, la nevoile individuale și condițiile fizice ale utilizatorului. Atunci când faceți alegerea, acordați atenție următoarelor aspecte:  • Cu cât mai mare este un angajat, cu atât mai înalte ar trebuie să fie spătarul și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz.

  • Adâncimea șezutului scaunului de birou ar trebui ales astfel încât picioarele să formeze un unghi de 90 grade cu podeaua, iar zona fesieră să ajungă până la spătar.

  • Cu cât greutatea unui angajat este mai mare, cu atât mai solidă ar trebui să fie tapițeria.


Cu cât un scaun de birou dispune de mai multe elemente ajustabile, cu atât mai bine poate fi reglat în mod individual. Produsele de calitate superioară oferă, de exemplu, cotiere ajustabile pentru detensionarea umerilor și a coloanei cervicale. De asemenea, există scaune rotative cu spătare și tetiere reglabile pentru zona inferioară a coloanei vertebrale. O articulație înclinabilă, rotativă și blocabilă a șezutului asigură un contact bun între corp și scaunul rotativ de birou chiar și atunci când vă lăsați pe spate.Materiale pentru scaune rotative de birou: piele sau material textil?Atunci când alegeți materialele scaunelor dumneavoastră de birou, vă puteți orienta în mod liber sau în funcție de specificațiile de design ale companiei dumneavoastră. În timp ce materialele netede, precum pielea, pot fi curățate mai ușor și au un aspect foarte calitativ, tapițeriile textile sunt permit pielii să respire. Un model cu spătar aerisit din plasă sau un scaun de birou cu tapițerie din microfibră asigură un nivel plăcut de confort, în special la temperaturi ridicate. De asemenea, asigurați-vă că rolele scaunelor de birou sunt proiectate pentru pardoseli dure sau moi. Astfel evitați posibilele zgârieturi de pe podea, iar scaunul se va putea deplasa fără probleme pe suprafața respectivă.Comercializăm exclusiv scaune de birou și scaune rotative de calitate superioară, de la producători de marcă, recunoscuți ca fiind furnizori cu experiență în amenajarea birourilor și companiilor. Dacă aveți întrebări cu privire la gama noastră de produse, ne puteți contacta oricând. Vă oferim cu plăcere consultanță!V-ar putea interesa și aceste produse:Table de perete | Brațe pivotante | Casetiere cu sertare | Panouri izolate fonic | Casete de bani | Containere de gunoi | Dulapuri pentru acte CP