Pubele

Se aruncă la gunoi! Dar nu oriunde, ci în pubelă sau în recipientul prevăzut pentru deșeuri. La kaiserkraft găsiți pubele mici și mari pentru industrie, atelier și producție – de la recipiente mari pentru deșeuri, până la pubelele de la EUROKRAFT, deosebit de funcționale, aderente și ergonomice.

În categoria Pubele vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro, Gmöhling, VAR, Kongamek, Rubbermaid, rothopro.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 63

Pubele gunoi solide și recipiente deșeuri în vederea sortării clare a gunoiuluiTotul este gri și negru? Nu este de mirare că sunteți confuzi atunci când vine vorba despre sortarea gunoiului. Pubelele noastre de diferite culori vă ușurează golirea recipientelor de colectare a deșeurilor reciclabile și a coșurilor de gunoi. Verde pentru deșeuri biodegradabile, albastru pentru hârtie, galben pentru materiale plastice – cu recipientele colorate pentru deșeuri puteți menține vizibilitatea și sortarea funcționează de la sine. Iar dacă vreți să aduceți mai multă varietate în joc, la noi găsiți și pubele de culoare antracit.În plus, pubelele noastre și recipientele pentru deșeuri se pot lăsa afară, indiferent de vreme. La urma urmei, sunt realizate din plastic durabil, rezistent la substanțe chimice și temperaturi. Astfel, pubelele sunt ușoare și se păstrează mobile chiar și atunci când sunt pline. Închiderea amortizată a capacului protejează urechile.De la mic la mare: pubele pentru fiecare utilizareDe la recipientul pentru deșeuri industriale, la pubela pentru deșeuri reziduale și până la pubela pentru deșeuri de hârtie: dimensiunea lor potrivită depinde de cantitatea de deșeuri din companie. De aceea, în magazinul online kaiserkraft găsiți recipiente pentru deșeuri de diferite mărimi. De exemplu, puteți comanda pubele cu un volum de peste 600 sau 1000 de litri.Pubele cu încuietoare și recipiente ignifuge de deșeuri, pentru activități sensibileCâteodată, eliminarea prezintă risc de incendiu. În acest caz, recomandăm pubelele din tablă de oțel zincată la cald. Acestea conferă siguranță chiar și în ceea ce privește deșeurile care conțin ulei, iar în plus, arată bine.Gunoaie străine în pubele? Pubelele cu încuietoare reprezintă soluția. Cu ajutorul unei încuietori evitați ca persoanele neautorizate să descarce gunoiul în pubela dumneavoastră. Mai mult decât atât, dacă recipientul pentru deșeuri s-ar răsturna, conținutul ar rămâne acolo unde îi este locul. Doriți să eliminați documente pe care să nu le vadă nici vecinul, nici colegul dumneavoastră? Pubelele cu fantă pentru hârtie garantează că deșeurile rămân confidențiale.V-ar putea interesa și aceste produse:Marcaje pentru locuri de parcare | Basculante | Containere de gunoi | Aspiratoare de podea | Concasoare | Scrumiere de perete | Coșuri de gunoi Hailo