Seturi de legare, distribuitoare de benzi

De ce anume am nevoie pentru legare ...? Depinde puțin de ceea ce doriți să împachetați. Cu siguranță o bandă pentru legături, un distribuitor, un dispozitiv de tensionare și de închidere și o închizătoare pentru bandă. Sau vă simplificați treaba și alegeți unul dintre seturile noastre de legare practice. Ele conțin toate elementele de care aveți nevoie și se potrivesc între ele.

În categoria Seturi de legare, distribuitoare de benzi vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro, eurokraft basic.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 48

Pachetul complet pentru transportul articolelor în siguranță: seturi de legareMărfurile asigurate cu benzi de legare ajung cu siguranță în condiții mai bune la destinație. Pentru a înfășura încărcătura cu banda de legare, pentru a o tensiona pe aceasta din urmă și a o fixa aveți nevoie de unelte produse special pentru acest proces. În magazinul online al kaiserkraft găsiți distribuitoare de bandă, dispozitive de tensionare și închidere, cleme metalice și capse de legare, nu doar individuale, ci inclusiv la set economic.Setul de legare potrivit pentru orice articol transportatÎn funcție de mărimea, greutatea și caracteristicile coletelor, pentru legare se folosesc benzi din materiale diferite. Proprietățile respective ale benzii, la rândul lor, determină tehnologia și caracteristicile aparatelor utilizate. De aceea, comercializăm o gamă variată de seturi de legare, pentru benzi din oțel, material compozit sau plastic. Ce articol vreți să securizați înainte să-l trimiteți la drum? Și cât de des? Să presupunem că expediați pe cale maritimă mărfuri grele, cu muchii ascuțite, de mai multe ori pe săptămână – atunci, cea mai bună alegere pentru comandă ar fi setul de legare cu distribuitor mobil pentru bandă de oțel, precum și dispozitivul de tensionare și închidere. Sau aveți de trimis ocazional pachete mai mici și cutii de carton mai ușoare? Recomandăm setul de legare cu dispozitiv simplu de tensionare și închidere, cu 1000 m de bandă din PP în cutie de carton dispenser pentru bandă plus capse de legare: util, economic, setul de bază perfect. Ideal pentru volume mari de legare, pentru paleți și cutii de carton grele: setul de legare PET, cu 2000 m de bandă din poliester pe distribuitor mobil, dispozitiv de tensionare și închidere, precum și capse de legare.Vedeți, gama de produse din magazinul online al kaiserkraft este mare și variată. Așadar, alocați-vă timp pentru a vă alege setul. Înainte de a lua decizia de cumpărare, identificați componentele și caracteristicile produselor care răspund în mod optim nevoilor dumneavoastră. Merită.Protecție pentru articolul expediat, ambalaj și multe altele…Am stabilit setul de legare potrivit. Apropo: odată consumate componentele individuale, precum benzile sau capsele, le puteți comanda din nou separat. Vă doriți și accesorii, precum protecții pentru muchii sau alte materiale de ambalare? Avem totul pentru companie, iar serviciile pentru clienți sunt extrem de importante pentru noi. Luați legătura cu noi, vă ascultăm cu atenție și vă ajutăm cu plăcere în continuare.V-ar putea interesa și aceste produse:Bandă adezivă la ud | Folii tubulare | Folii termocontractabile | Material de umplere | Paleți industriali | Paleți de unică folosință | Benzi adezive tesa | Distribuitoare de bandă adezivă tesa