Cărucioare elevatoare cu furcă

Fără aplecări și ridicări grele: cărucioarele elevatoare cu furci sunt indispensabile pentru deplasarea cantităților mari de marfă și a paleților pe distanțe scurte. În funcție de variantă, accesoriile de transport sunt proiectate pentru diverse articole și sarcini. Descoperiți, la kaiserkraft, cărucioare elevatoare pentru orice domeniu de utilizare – de la modele standard de cărucioare elevatoare cu furci și până la cărucioare elevatoare extra lungi, pentru paleți.

În categoria Cărucioare elevatoare cu furcă vă oferim produse ale următoarelor mărci: Pramac, eurokraft pro, eurokraft basic, Toyota, KERN.

Filtrele dvs.
  Marcă
  Tip de produs
  Durabilitate
  Lățime [mm]
  Lungime [mm]
  Capacitatea portantă
  Caracteristică
  Dotarea
  Intervalul cursei
  Înălţimea construcţiei
  Lăţimea furcii
  Lăţimea portantă
  Lungimea furcii
  Materialul rolelor pentru preluarea sarcinii
  Materialul roţii pivotante
  Preţ brut
  Preţ net
  Relevant
  Număr articole: 59

  Căruciorul elevator cu furci: cea mai bună idee pentru logistica de depozitare agilă  E nevoie întotdeauna de un stivuitor mare pentru a deplasa articolele sau pentru a le sorta pe raft? Este posibil și mai flexibil. Puteți folosi cărucioarele elevatoare cu furci și acolo unde multe stivuitoare renunță. Fiindcă sunt mai agile, mai compacte și foarte ușor de utilizat.  Căruciorul elevator cu furci: cine l-a inventat?  Ideea de cărucior elevator a fost probabil concepută încă de când suedezul Ivan Lundquist și-a fondat compania BT, în anul 1948, și a înregistrat brevetul pentru căruciorul elevator cu furci, care este aproape identic și astăzi. Nu este clar cine a avut primul ideea.  Astfel puteți alege roțile potrivite pentru căruciorul elevator cu furci  Atunci când vorbim despre role pentru cărucioarele elevatoare ne referim la două categorii diferite: pe de o parte roțile pivotante, care sunt importante, în principal, pentru manevrabilitate. Pe de altă parte, role pentru preluarea sarcinii, respectiv role pentru furci, care preiau greutatea efectivă în partea frontală a furcii și trebuie să o transforme într-o mișcare de rulare fluidă.  Precum toate rolele din oferta noastră de produse, este esențial să adaptați cu precizie aceste piese accesorii indispensabile în funcție de articolele transportate și de mediul de lucru. Acest lucru nu se aplică doar pentru caracteristici precum diametrul, capacitatea portantă și lungimea de montaj, pe care le găsiți pe fiecare pagină de produs. Materialul este, de asemenea, excepțional de important:  • Poliuretanul este adecvat pentru podele sensibile și este foarte silențios la rulare. Poliamida, la fel ca nailonul, sunt apreciate, în primul rând, ca fiind materiale rezistente la șocuri și impact, incasabile și rezistente la temperaturi. Aceste materiale sunt consacrate, de asemenea, ca reprezentând o alternativă versatilă la oțel, pentru modelele care susțin sarcini grele.

  • Oțelul este necesar atunci când greutatea este excepțional de mare.

  • Cauciucul plin se utilizează pentru roți pivotante, este silențios, economic și ușor manevrabil.


  Ce cărucioare elevatoare cu furci trebuie să folosesc într-un mediu de lucru uleios?  Un mediu uleios nu reprezintă o provocare doar pentru siguranța operațională. De asemenea, pe termen lung, uleiurile atacă multe materiale. Fiindcă roțile, respectiv rolele, cărucioarelor elevatoare pentru paleți sunt foarte importante, ar trebui să optați pentru produse din poliuretan, material care este, de altfel, rezistent împotriva unui număr mare de acizi și substanțe alcaline.  Cât de des trebuie efectuate inspecții de siguranță la cărucioarele elevatoare cu furci?  Conform DGUV V 68, cărucioarele elevatoare electrice, în calitate de utilaje de transport pietonale, trebuie inspectate și aprobate de către un inspector adecvat. Aspectele care trebuie verificate sunt descrise în detaliu prin FEM 4.004. Transpaletele manuale se supun, de asemenea, obligației de verificare anuală. În plus, este obligatoriu ca utilizatorul să efectueze o inspecție zilnică în ceea ce privește funcționalitatea.  Am nevoie de încălțăminte de protecție pentru a folosi căruciorul elevator?  Acolo unde un aparat greu întâlnește articole grele și paleți, echipamentul de protecție este întotdeauna relevant. Pentru zona de depozitare și utilizarea cu căruciorul elevator există diferite recomandări privind clasa de protecție a pantofilor – în funcție de mediul de depozitare. În general, sunt valabile clasele S2 până la S4. Aflați mai multe detalii în colecția de exemple a Regulamentului DGUV 112-191 „Utilizarea de protecții pentru picioare și genunchi''.  Ce ulei se folosește în sistemul hidraulic al cărucioarelor elevatoare cu furci?  De funcționarea în perfectă stare a cărucioarelor elevatoare cu furci vă asigurați folosind uleiuri hidraulice, care corespund standardului DIN 51524. În acest context, trebuie să respectați în mod special intervalul de temperaturi specificat, care diferă în funcție de ulei.


  De asemenea, vă oferim cu plăcere consultanță în ceea ce privește toate celelalte aspecte și produsele noastre pentru amenajarea depozitului. Contactați-ne oricând.  V-ar putea interesa și aceste produse:  Liză | Instalații de ridicare | Cărucioare manuale pentru paleți | Cărucioare pentru paleți | Paleți din lemn | Traverse | Cărucioare elevatoare cu furci Toyota