Scări duble

În domeniul lucrului manual, scările duble facilitează urcare pentru munca la înălțimi mici. Dar se dovedesc utile chiar și în depozite. Le puteți plasa oriunde aveți nevoie de ele. Fie că e vorba de o scară dublă din lemn sau o scară pliantă din aluminiu, la kaiserkraft vă punem la dispoziție diverse variante. Cu siguranță veți găsi un model care vi se potrivește – pentru mai multă stabilitate și siguranță la locul de muncă.

În categoria Scări duble vă oferim produse ale următoarelor mărci: MUNK, KRAUSE, ZARGES, Altrex, eurokraft pro, Layher, Hailo, euroline, eurokraft basic, HYMER.

Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 63

Scări duble – un suport sigurScările duble oferă siguranță în cazul lucrului la înălțimi de până la 4 m. Fie că e vorba de utilizarea ocazională la birou, în depozit sau pentru construcții și montaje. În funcție de nevoi, puteți alege între modelul cu acces pe o singură parte și cel cu acces pe ambele părți. De la scări pliante mici, care servesc ca trepte solide, până la scări duble cu 8 trepte sau mai mult – sortiment bogat în magazinul online al kaiserkraft.Caracteristicile scărilor dubleÎn cazul lucrului manual sau al muncii în depozite, stabilitatea unei scări pliabile contează foarte mult atunci când e vorba de siguranța angajaților. Forma conică împiedică scara dublă să se închidă. La montarea scării, asigurați-vă că siguranța metalică sau textilă este strânsă. Suporturile pentru picioare de scară din plastic cresc gradul de aderență a scării la sol – astfel, nu alunecă.Variante practice ale scărilor pliabilePe lângă stabilitate, suprafețele riflate ale treptelor împiedică alunecarea în timpul lucrului. Muchiile anterioare ale treptei tapițate protejează genunchii și tibiile atunci când vă sprijiniți de ele. Scările practice au și o capacitate portantă ridicată – modelele pentru sarcini grele au chiar o capacitate portantă de până la 250 kg. Totuși, sunt ușoare, astfel încât scările duble din aluminiu sau GFK să poată fi montate și transportate de o singură persoană.Diversitatea gamei noastre vă oferă, în funcție de model, funcții suplimentare, datorită caracteristicilor deosebite: scările duble cu roți sau mâinile curente ergonomice cresc gradul de siguranță în cazul muncii în depozit. Alte modele prezintă tăvi de depozitare rabatabile pentru unelte și găleți – foarte folositoare pentru lucrări de artizanat sau de vopsire.Doriți să primiți consiliere privind scara dublă potrivită pentru dumneavoastră? Echipa noastră amabilă vă ajută cu drag – intrați în contact cu noi.V-ar putea interesa și aceste produse:Traverse | Scări duble | Scări cu fuscei | Scări din aluminiu | Scări cu trepte | Scărițe Twinco | Scări duble KRAUSE