Dulapuri cu sertare, dulapuri de registratură suspendate

Dulapurile de registratură suspendate sunt de neînlocuit în cabinetele medicale, birourile de avocatură, în oficii și alte asemenea, deoarece oferă un cămin ordonat mapelor suspendate, de la A la Z. La fel de ordonată este și gama noastră: De la sisteme de blocare, la închidere centralizată, găsiți aici dulapuri de registratură suspendate pentru orice nevoie.

În categoria Dulapuri cu sertare, dulapuri de registratură suspendate vă oferim produse ale următoarelor mărci: BISLEY, C+P, mauser, eurokraft basic, eurokraft pro.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 112

Dulapuri pentru registratură suspendată: solide și durabile. Sportivii de performanță pentru biroul dumneavoastră.Nu ar fi practic? Un sertar într-un dulap, suficient de adânc pentru mape suspendate în format DIN A4, care să permită sortarea și selectarea rapidă, dar organizată, a documentelor și formularelor din cadrul proiectului în derulare. Cel puțin până când procesul este finalizat și pregătit pentru arhivare. Câtă dreptate aveți: există deja și se numește sertar pentru registratură suspendată.La kaiserkraft găsiți o ofertă literalmente colorată de dulapuri pentru registratură suspendată, de diferite lățimi și înălțimi, cu un rând sau două, cu până la patru sertare. Iar echiparea nu prea lasă de dorit: calitatea mărcilor Bisley, mauser, sau EUROKRAFTpro, carcase vopsite în câmp electrostatic sau emailate în multe culori, sertare complet extensibile, cu retragere automată amortizată în funcție de model – iar închiderea centralizată cu broască cilindrică asigură securitatea datelor.De la contabilitate până la managementul cabinetelor medicale: și ordinea dă tonul câteodată.Astfel se desfășoară rutina zilnică: deschideți sertarul, scoateți dosarul, închideți sertarul, redeschideți, răsfoiți registrele, scoateți documentul, închideți sertarul – așadar, un dulap pentru registratură suspendată are o contribuție semnificativă. Este un lucru bun, deoarece ca parte a unui echipament de birou funcțional, acesta ajută la menținerea ordinii chiar și când se lucrează sub presiune. Iar pentru ca haosul de date să nu devină prea mare, în ciuda întregii structuri, este util dacă periodic se mai pot elimina unele hârtii. Cu ajutorul unui distrugător de documente din magazinul nostru online vă puteți elibera dulapurile pentru acte de ceea ce nu mai trebuie depozitat.Cumpărați o încuietoare – fiindcă siguranța este clasificată!Apropo de depozitare, nu doar datele sensibile trebuie protejate. În compania dumneavoastră se lucrează cu substanțe periculoase sau se păstrează obiecte de valoare? La kaiserkraft găsiți încuietori și chei de multe variante diferite, pentru tot ceea ce nu trebuie să fie accesibil oricui, de la protecții antifurt și până la încuietori electronice cu coduri master. Desigur, știm că fiecare companie este unică și chiar a dumneavoastră ar putea avea nevoie de o soluție personalizată: fie că este vorba despre sertare pentru registratură suspendată, aspecte de siguranță sau materiale de birou: vă rugăm să ne contactați. Ne bucurăm să vă ajutăm.V-ar putea interesa și aceste produse:Dulapuri de garderobă | Dulapuri înalte | Mașini de tăiere | Dulapuri pentru materiale de curățenie | Cutii din aluminiu | Dulapuri cu compartimente cu încuietoare | Dulapuri pentru unelte EUROKRAFTpro | Dulapuri de vestiar EUROKRAFTpro