Depozitarea substanțelor periculoase

Substanțele periculoase sunt utilizate în toate branșele, pe multiple nivele industriale. Un motiv suficient de important pentru a vă oferi produse excelente pentru depozitarea substanțelor periculoase pentru orice branșă, care respectă toate cerințele legale și combină siguranța cu aspectele practice și protecția mediului.

Depozitarea substanțelor periculoase în interior și exteriorSe spune că „paza bună trece primejdia rea''. Și există substanțe care cauzează daune cu adevărat grave, nu doar primejdii, atunci când ceva nu merge bine în depozit. Cu produsele noastre pentru depozitarea substanțelor periculoase sunteți în siguranță în orice caz. Fie că este vorba despre butelii de gaz sau pentru substanțe chimice, recipiente mici, butoaie sau containere tip cisternă – noi avem opțiunile de depozitare potrivite pentru dumneavoastră.Când se acordă o atenție deosebită la depozitareLegiuitorul vorbește despre substanțe periculoase atunci când sunt prezente următoarele proprietăți: ușor inflamabil, oxidant, toxic, iritant sau coroziv, explosiv și/sau periculos pentru mediul înconjurător. Astfel de substanțe sau amestecuri reprezintă un pericol serios pentru angajații dumneavoastră și pentru mediul înconjurător în cazul în care sunt evacuate sau mai exact, în cazul unei scurgeri. Prin urmare, pentru depozitarea substanțelor periculoase aveți nevoie de recipiente și echipamente de protecție, care au fost concepute în mod explicit pentru substanță periculoasă relevantă, respectiv sisteme de captare, dulapuri și containere pentru substanțe periculoase… În magazinul online kaiserkraft găsiți rapid ceea ce vă trebuie.Cum vă dați seama ce produs se potrivește fiecărei substanțe periculoaseCel mai bine, cu ajutorul simbolurilor pentru substanțe periculoase. Nu le găsiți doar pe ambalajele substanțelor periculoase, ci inclusiv la produsele noastre pentru depozitarea lor. Astfel, puteți ști imediat ceea ce se potrivește. Iar autorizarea produselor noastre este, de asemenea, vizibilă dintr-o privire, uitându-vă la certificatul de testare afișat. Mai aveți întrebări? Ghidul nostru „Informații despre depozitarea reglementară a substanțelor periculoase'' conține multe răspunsuri.Ce produse joacă un rol central în depozitarea substanțelor periculoaseDepozitarea substanțelor periculoase este imposibilă fără vane de captare. Acestea sunt întotdeauna impuse, atunci când depozitați recipiente cu lichide inflamabile sau toxice pentru mediul acvatic. Ele împiedică orice conținut scurs accidental să ajungă pe podea și în apele subterane. Este importantă diferențierea între două materiale:


  • Oțel: adecvat pentru lichide inflamabile și toxice pentru mediul acvatic

  • Plastic: pentru lichide agresive și toxice pentru mediul acvatic


Unitățile noastre de depozitare, rafturile pentru substanțe periculoase și containerele sunt deja prevăzute cu vana de captare potrivită. Altfel, de la noi le puteți comanda inclusiv individual – desigur, în diferite variante și mărimi.Apoi, se pune întrebarea unde vreți să vă depozitați substanțele periculoase. Multe companii se decid să păstreze substanțele care pot reprezenta riscuri, la o distanță sigură, în spații exterioare. Pentru astfel de cazuri, la kaiserkraft găsiți depozite pentru substanțe periculoase și containere de diferite mărimi: unități de depozitare pentru butoaie și recipiente mici pentru cantități mici și medii, containere cu rafturi pentru substanțe periculoase, cu mai multe niveluri de depozitare pentru cantități mari, precum și dulapuri și containere pentru butelii de gaz, de diverse mărimi. Containerele termoizolate sunt ideale pentru depozitarea substanțelor periculoase sensibile la temperaturi, pe tot parcursul anului. Pompele și accesoriile pentru manipularea butoaielor simplifică gestionarea lichidelor periculoase.Recipientele de siguranță și rafturile pentru substanțe periculoase, care pot fi extinse individual, din tablă de oțel zincată, sunt adecvate pentru interior. Sau vă puteți decide asupra unuia dintre dulapurile noastre pentru substanțe periculoase.Pe cine puteți întreba dacă sunteți nesiguriCel mai bine pe noi. Experții noștri pentru depozitarea substanțelor periculoase vă ajută să alegeți opțiunile potrivite de depozitare. Iar dacă nu avem nimic în magazin care să vă corespundă pe deplin cerințelor, realizăm cu plăcere soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră individuale.V-ar putea interesa și aceste produse:Mașini de curățare | Dușuri oculare | Pompe electrice | Lianți pentru ulei | Butoi cu gât larg | Cuve din plastic | Vane de captare Justrite | Vane de captare CEMO