Ospitalitate, catering

Cea mai importantă întrebare zilnică în viața profesională este, fără îndoială: „Cafeluță?''. Cel mai flexibil răspuns la aceasta îl găsiți în bucătăria din compania dumneavoastră – indiferent dacă este vorba doar despre o mică nișă cu cafetieră sau o bucătărie complet echipată, menită să găzduiască mai multe persoane. Aici găsiți toate piesele de mobilier pentru ospitalitate și chicinete, precum și echipamentele de catering potrivite pentru compania sau biroul dumneavoastră.

Ospitalitate și catering – angajații sătui sunt angajați fericițiO cafea de dimineață, o mică gustare în pauză, hrană pentru minte înainte de ședință: mâncarea și băutura pur și simplu fac parte dintr-o zi de lucru reușită. Cu ajutorul chicinetelor, echipamentelor pentru catering sau al amenajării unui bufet, puteți să evitați cantinele mari, bucătăriile incomode și personalul slăbit.
Ce include buna ospitalitate în companie?Mulți angajați preferă să își petreacă pauza de prânz în afara biroului sau atelierului. Această schimbare de peisaj este importantă pentru a limpezi mintea și a găsi noi perspective. Însă, între timp este nevoie și de ceva dulce sau de o băutură. Cei care nu au loc pentru o bucătărie adecvată, pot amenaja un punct de întâlnire chiar și în atelier sau în biroul de producție, cu ajutorul echipamentelor de catering, precum chicinetele. Dulapurile ingenioase oferă suficient loc pentru cafetieră, plită și frigider, iar mai mult decât atât, destul spațiu de depozitare pentru ceștile personale preferate și pentru proviziile de cafea.Cu ajutorul dulapurilor mobile cu frigider, bucătăria ajunge direct la postul de lucru. Aici sunt întotdeauna la îndemână băuturi reci, mici gustări și tacâmuri – în sala de ședințe, în zona pentru vizitatori, la târguri și evenimente sau oriunde nu trebuie să lipsească bunătăți proaspete.
Care este cel mai bun loc din companie în care să amplasez mobilierul pentru catering?Pe lângă cerințele evidente – precum accesul la generatoare de curent și o conexiune la apă – atunci când se instalează echipamentele de catering, precum chicinetele, există, de asemenea, considerente legate de procese.  • Ușile batante ale bucătăriilor încastrate ar trebui să se poată deschide complet la locul de amplasare, fără a acoperi sau a bloca căile de acces sau alte elemente de mobilier.

  • Vaporii de mâncare ar trebui să poată fi evacuați cât mai ușor posibil. În spații fără ferestre sau alimentare cu aer proaspăt, instalați suplimentar hote cu filtre.

  • Alegeți un loc de amplasare care permite seturi de scaune și mese de bistro în imediata apropiere.

  • Marcați bucătăriile încastrate în mod corespunzător, pentru a evita confuziile cu dulapuri pentru echipamente sau scule.


Dacă doriți să faceți tot posibilul pentru ospitalitate și catering în compania dumneavoastră, departamentul nostru de planificare a proiectelor vă stă la dispoziție. Ne ocupăm, de exemplu, de proiectarea și implementarea bucătăriilor complete, creăm zone elegante de recreere și preluăm orice altă comandă în vederea unei amenajări prietenoase pentru clienți și angajați. Dacă aveți întrebări pe această temă sau despre gama noastră de produse, pur și simplu contactați-ne.