Covorașe pentru reținerea impurităților

Covorașele pentru reținerea impurităților absorb murdăria, precum și umiditatea. Astfel, ele asigură o zonă curată și uscată de intrare în compania dumneavoastră – și reduc pericolul de alunecare. De la covorașe de interior pentru reținerea impurităților până la ștergătoare pentru activități comerciale și industriale: la kaiserkraft veți găsi cu siguranță un model potrivit – explorați acum!

În categoria Covorașe pentru reținerea impurităților vă oferim produse ale următoarelor mărci: NOTRAX, COBA, eurokraft basic.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 91

Covorașe pentru reținerea impurităților: risc mai mic de alunecare și de pătrundere a murdărieiAdesea, în birouri și în spațiile publice, precum și în cele industriale, există un tranzit activ. Covorașele pentru reținerea impurităților previn creșterea riscului de alunecare cauzat de murdărie și umiditate. Fiindcă ștergătoarele curăță tălpile ude și murdare ale pantofilor și reduc astfel aducerea murdăriei în interior. Noi vă arătăm ce tipuri de covorașe pentru reținerea impurităților există și din ce materiale sunt realizate.Tipuri și materiale de ștergătoareIndiferent dacă este vorba despre un spațiu exterior, foaier sau showroom, covorașele pentru reținerea impurităților absorb murdăria și umiditatea. Astfel, ele oferă mai multă siguranță și reduc costurile de curățenie. Ștergătoarele cu straturi antiderapante sunt foarte practice, fiindcă nu alunecă. Modelele din fibre antistatice de polipropilenă sau covorașele din pâslă nepiuată cu funcție de periere curăță eficient chiar și tălpile foarte murdare ale pantofilor.În schimb, covorașele perforate pentru reținerea impurităților, din cauciuc sau variante din PVC rezistente la lumină, sunt foarte rezistente la intemperii. Anumite covorașe sunt chiar lavabile la temperaturi de până la 60 °C și adecvate pentru uscător – pentru o curățare ușoară și igienică. În plus, există covorașe cu diverse designuri. Astfel puteți să alegeți ștergătoarele potrivite pentru amenajarea companiei dumneavoastră.Covorașe pentru reținerea impurităților, pentru diferite locuri de utilizareÎn funcție de locul în care doriți să utilizați ștergătoarele, sunt recomandate diferite modele. De exemplu, modelele din fibre Decalon® sunt adecvate pe post de covorașe pentru interior. Mai mult decât atât, un spate solid din cauciuc garantează că ștergătorul nu alunecă. Pentru spațiile cu cadre încastrate, un covoraș din cocos, cu fibrele sale naturale rezistente, reprezintă o alegere potrivită ca ștergător eficient.În schimb, pentru exterior sunt recomandate covorașele inelare din cauciuc antiderapant. Ele sunt rezistente la intemperii, făcând față ploii și chiar zăpezii. De asemenea, sunt adecvate ștergătoarele rezistente la intemperii și raze UV, din PVC. Covorașele industriale pentru reținerea impurităților reprezintă o barieră de murdărie, fără bariere, pentru autovehicule și reduc cantitatea de murdărie care este adusă în hale de depozitare și altele similare. La kaiserkraft găsiți modele foarte rezistente la uzură.Căutați ceva special sau vă doriți asistență în privința alegeri? Atunci contactați-ne. Echipa noastră vă ajută cu plăcere în continuare.
V-ar putea interesa și aceste produse:Scrumiere de perete | Curățarea pardoselilor | Vestiare de haine | Stative informative | Truse de prim ajutor | Garderobe EUROKRAFTpro