Tambure pentru furtunuri, pentru cabluri

La revedere piedici. Adio cabluri încurcate. Cu bine, haos de fire. Cu ajutorul unui tambur pentru furtunuri și cabluri, totul se înfășoară în ordine. Pentru mai multă siguranță în munca pe șantiere, în ateliere sau garaje. Pur și simplu desfășurați lungimea potrivită de furtun sau cablu și rulați-l după utilizare. Imediat este totul din nou aranjat.

În categoria Tambure pentru furtunuri, pentru cabluri vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft basic, eurokraft pro, HAZET.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 16

Tamburi pentru furtunuri și cabluri – strânse profesionalGrădinarii amatori, muzicienii și lucrătorii industriali se confruntă deopotrivă cu același pericol: cabluri și furtunuri lăsate, la întâmplare, pe jos. Din fericire, există o soluție, cu care se pot proteja toate persoanele care parcurg distanțe mai lungi pentru transportul curentului electric, apei, aerului sau uleiului și vor să evite înfășurarea obositoare.La kaiserkraft găsiți tamburi profesionali pentru furtunuri și cabluri, speciali pentru șantiere, ateliere sau garaje. Aceștia fac ca ordinea să fie atât de ușoară, încât garantat nu mai rămâne nimic pe jos.Rulare fără maniveleChiar și cu vechiul tambur se pot preveni riscurile de împiedicare. Dezavantajul acestuia: învârtirea manivelei. Cu tambururile automate pentru furtunuri și cabluri vă puteți scuti de munca manuală obositoare. Este suficient să trageți o dată pentru ca furtunul, respectiv cablul, să se strângă automat și chiar repede. Pentru ca tamburul să nu devină un pericol de împiedicare, puteți fixa majoritatea modelelor noastre pe perete.Modele pentru diferite nevoiCablul sau furtunul reprezintă doar prima întrebare atunci când sunteți în căutarea tamburului potrivit. Următoarele joacă, de asemenea, un rol importat:  • Ce transportați: curent electric, ulei, apă, aer sau vapori?

  • Ce dimensiuni se doresc? Tambururile noastre sunt disponibile cu cabluri și furtunuri de diverse lungimi și cu diametre nominale diferite.

  • Unde va sta tamburul pentru furtun sau pentru cablu: pe podea sau pe perete?

  • În ce mediu de lucru folosiți tambururi pentru furtun sau pentru cablu? La kaiserkraft găsiți atât tamburi cu carcasă din inox perfect igienic, cât și modele din plastic incasabil, pentru exterior. Mânerele pivotante, frânele duplex și furtunurile rezistente la ulei reprezintă alte caracteristici interesante.


Mai rămâne o întrebare: ce altceva vă mai trebuie – accesorii pentru manipularea substanțelor periculoase, de exemplu pentru manipularea butoaielor, pompe sau mobilier pentru PC? Aruncați acum o privire la gama noastră largă de produse pentru depozit, companie și birou. Vă oferim cu plăcere consultanță în vederea alegerii.V-ar putea interesa și aceste produse:Covorașe din cauciuc | Covorașe pentru post de lucru | Ecrane LED | Mașini de tăiere | Ventilatoare de tavan | Covorașe ESD