Role pentru cărucior elevator

Role pentru cărucior elevator, tipul de role pe care ar trebuie să îl aveți pe stoc, astfel încât să rămâneți întotdeauna mobili. Fie că aveți nevoie de role de schimb pentru căruciorul elevator sau de role pivotante și role pentru furcă pentru producția nouă, vă oferim cu plăcere toate acestea.

Role pentru cărucioare elevatoare: mici, dar mai mult decât mari!La prima vedere a rolelor pentru cărucioare elevatoare, de regulă foarte mici, nici un neprofesionist nu ar bănui că în spatele lor se află o capacitate portantă de mai multe sute de kilograme. Însă, ajutoarele discrete din logistica de depozitare și transport fac cu adevărat cea mai grea muncă.Ce role pentru cărucioare elevatoare există?Fiecare cărucior elevator cu furci are roți și role, care asigură împreună capacitatea optimă de transport:


  • Roțile pivotante cu un diametru mai mare și anvelope corespunzătoare cu rulare lină asigură manevrabilitatea perfectă, chiar și sub sarcini grele. Aceste roți ale cărucioarelor elevatoare susțin partea mai mică a încărcăturii.

  • Rolele pentru furci duc sarcina grea și trebuie să fie suficient de stabile și mai ales, să fie proiectate pentru respectiva pardoseală.


Există roțile și rolele potrivite pentru orice mediu de lucru și scop de utilizare. Cum le alegeți, aflați în ghidul de achiziție pentru roți și role.Ce factori determină alegerea rolelor pentru cărucioare elevatoare?Atât perechile de role, cât și materialele de rulare și mărimea rolelor trebuie să se potrivească. Noi vă ușurăm alegerea și vă prezentăm combinația optimă de caracteristici pe fiecare pagină de produs, de îndată ce v-ați decis asupra unui punct de plecare. Aceste puncte de pornire includ, printre altele:1. Materialul suprafețeiPoliuretanul și poliamida sunt cele mai uzuale și consacrate materiale pentru rolele furcilor. Poliamida impresionează prin rulare ușoară și de cele mai multe ori, prin rezistența chimică bună. Rolele din poliamidă nu sunt, însă, la fel de silențioase precum cele din poliuretan, care, la rândul lor, sunt mai blânde cu pardoselile sensibile.


Cauciucul plin reprezintă o alternativă economică și ușor manevrabilă pentru roți pivotante. În ghidul de achiziție pentru tipuri de plastic găsiți mai multe sfaturi cu privire la materiale.2. Diametrul și lățimea rolelor, lungimea de montaj, diametrul axului

Acești factori sunt strâns legați între ei. De aceea, opțiunile de combinații sunt evidențiate vizual pe pagina de produs, de îndată ce specificați o valoare. Astfel ne asigurăm că dumneavoastră găsiți – în funcție de căruciorul dumneavoastră elevator – întotdeauna piesa de schimb potrivită.3. Capacitatea portantăDe capacitatea portantă a rolei pentru furcă depinde funcționalitatea căruciorului dumneavoastră elevator. De aceea, aici ar trebui să consultați cu mare atenție calculatorul și datele privind capacitatea de încărcare conform plăcuței de identificare a respectivului cărucior elevator. Vă rugăm să respectați specificațiile maxime ale acestuia.


Având în vedere centrul de greutate al sarcinii, roțile pivotante trebuie, desigur, să poată susține mai puțin decât rolele pentru furci, dar și în acest context se aplică principiul: echipamentul și încărcătura dictează cerințele minime care trebuie să fie îndeplinite. Iar calculele generoase previn accidentele și pagubele.Am nevoie de instrucțiuni pentru înlocuirea rolelor căruciorului elevator?Rolele de pe căruciorul elevator trebuie înlocuite, de obicei, abia după ani de utilizare intensivă. Acest lucru este garantat de materialele de calitate superioară și de prelucrarea excelentă. Schimbarea în sine nu necesită instrucțiuni speciale sau explicații. Trebuie doar să vă asigurați că echipamentul este asigurat pe parcursul înlocuirii și ulterior să efectuați o verificare funcțională, așa cum trebuie realizată oricum zilnic.Între timp, roțile și rolele de pe un cărucior elevator au devenit parte din inspecția anuală, în conformitate cu DGUV V 68, care poate fi efectuată exclusiv de un angajat competent.În cazul în care aveți nevoie de o anumită rolă, care nu este inclusă în gama standard, pur și simplu completați solicitarea noastră de produs. În cadrul acesteia puteți adresa, de asemenea, întrebări referitoare la gama de role pentru cărucioare elevatoare și la întreaga noastră ofertă de articole.V-ar putea interesa și aceste produse:Role pentru dispozitive de transport | Roți pivotante Proroll | Roți Wicke