Scări cu platformă, scări cu podest

Scările cu platformă și scările cu podest permit lucrul în siguranță la înălțime: platformele și podestele lor oferă confort și stabilitate, picioarele și treptele antiderapante asigură urcarea și coborârea lipsită de pericole. De la scări cu podest, cu acces pe o parte sau pe ambele, până la scări reglabile pe înălțime, cu platformă – descoperiți acum gama de la kaiserkraft!

În categoria Scări cu platformă, scări cu podest vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro, MUNK, KRAUSE, HYMER, ZARGES.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 42

Scări cu platformă și scări cu podest pentru muncă în siguranță la înălțimePersoanele care stau pe scară, cu materiale și echipamente, au stabilitate sigură pe scările cu platformă și podest. Gama de modele este diversă – de la scări cu acces pe ambele părți, la scări reglabile pe înălțime, cu podest și până la scări mobile cu platformă.Versatile, mobile și sigure – numeroase variante de scări cu platformeSuficient spațiu, stabilitate și un parapet de protecție: pentru lucrări complexe de montaj, scările stabile cu platformă sau podest sunt indispensabile. Astfel, aveți mâinile libere pentru lucru și puteți efectua inclusiv activități complicate, fără să fie nevoie să vă temeți că veți cădea de pe scară.Alegeți-vă întotdeauna scările cu platformă și podest în concordanță cu scopul de utilizare. În funcție de înălțimea de lucru, alegerea potrivită poate fi o scară cu platformă cu una sau două trepte, ori o versiune cu înălțime de câțiva metri. În plus, puteți să vă decideți pentru scări cu podest, cu acces pe ambele părți sau să optați inclusiv pentru modele pliabile. Având în vedere faptul că scările se utilizează adesea în locuri alternative, multe dintre scările noastre cu platformă sunt realizate din aluminiu ușor și sunt prevăzute cu role. Pentru folosirea în vânt și intemperii, în aer liber, recomandăm scările zincate cu podest.Scări cu platformă, scări cu podest și multele altelePe lângă scări cu platformă și podest, la kaiserkraft vă oferim o gamă variată de alte scări și schele – de la scări cu rezemare și scări duble, la scări multifuncționale și scărițe. Straturile antiderapante de acoperire a treptelor oferă siguranță suplimentară.Vă doriți asistență în ceea ce privește alegerea scărilor cu platformă? În ghidul nostru despre alegerea potrivită a mărimii scării găsiți sfaturi utile. Pentru ca după achiziție să puteți lucra oricând în siguranță pe noua dumneavoastră scară cu podest, citiți și recomandările noastre despre manipularea scărilor în siguranță și protejându-vă spatele.V-ar putea interesa și aceste produse:Scări cu trepte | Scări cu fuscei | Scări cu trepte | Traverse | Mâini curente | Încărcătoare telescopice | Scărițe Twinco | Scări duble KRAUSE