Protecții spumă

Căptușelile din spumă vă reduc cota de retururi și fac ca articolele dumneavoastră cele mai sensibile să se simtă ca acasă în pachet. Cumpărați acum folii din spumă, căptușeli din spumă și plăci din spumă pentru ambalare și expediere! Comandați online de la kaiserkraft România.

Căptușeli din spumă și folie din spumă: ambalaje care sunt sigure pe toate părțileAmbalajele care sunt asigurate cu căptușeli din spumă, folii din spumă sau plăci din spumă nu lasă nicio șansă loviturilor, zgârieturilor sau deteriorărilor. Fie că sunt sub formă de rolă, fie sub formă de prefabricate: atunci când vine vorba despre căptușire, spuma oferă cel mai înalt nivel de siguranță în materie de ambalare.Pentru ce folosesc căptușeală din spumă sau folie de căptușeală din spumă?Spuma poate fi modelată în orice formă și, prin urmare, este ideală pentru umplere, căptușire și protejare. În funcție de articolul care trebuie transportat și cutia de carton sau ambalajul poștal, cu ajutorul căptușelii potrivite din spumă puteți renunța la alte materiale de umplere.  • Folia de căptușeală din spumă, de diferite grosimi, îmbracă cele mai diverse articole cu un strat subțire, dar eficace, care respinge șocurile. Aceasta poate fi utilizată și ca strat intermediar între mai multe produse, pentru a proteja suprafețele pieselor de mobilier împotriva zgârieturilor etc. Dacă optați pentru variante noi și sustenabile, folia din spumă este ușor de reciclat.

  • Plăcile din spumă formează un strat gros de protecție. Ele pot fi tăiate individual la dimensiune și astfel, de exemplu, pot împărți un pachet în diverse compartimente căptușite. Aceste plăci sunt, de asemenea, ideale pentru dublarea în interior a lăzilor sau a containerelor.

  • Datorită suprafeței lor speciale, plăcile din spumă cu nopeuri nu protejează doar împotriva loviturilor, ci totodată împotriva alunecării. Vârfurile caracteristice sunt adecvate pentru tot ceea ce este deosebit de fragil sau sensibil.

  • Plasele de protecție din spumă sunt un costum de protecție pentru toate articolele lungi – de la sticle până la componente cilindrice. Plasa distribuie forțele de impact în mod uniform pe suprafață și reduce astfel considerabil pericolul de deteriorare.

  • Spuma de ambalare în pungă este o pernă la propriu pentru toate mărfurile cu forme neregulate, grele și care necesită protecție. Pur și simplu îl așezați între două pungi și deja articolul de transport stă perfect în pachet.


Ce trebuie să am în vedere la ambalarea cu folie din spumă?Cu cât mai mult, cu atât mai bine? Nu neapărat. Dacă aveți în vedere eficiența materialelor și fluxul procesului pe tot parcursul operațiunii de ambalare, veți avea beneficii pe toate planurile: organizatoric, financiar și în ceea ce privește satisfacția clienților.Verificați volumul dumneavoastră tipic de expedieri și experimentați cu diverse combinații de cutii din carton și materiale de căptușire. Obiectivul: găsiți cea mai mică unitate posibilă de ambalare, care protejează optim conținutul.Puteți determina acest lucru într-un mod foarte practic: ambalați un rebut sau un produs de test într-o folie din spumă cât mai subțire sau economică posibil și într-o cutie de carton corespunzătoare. Lăsați acest pachet să cadă. Dacă se strică ceva, avansați în ceea ce privește grosimea spumei și optați, de exemplu, pentru spumă cu nopeuri în loc de plăci netede.Suplimentar, combinați în mod ingenios mai multe materiale de căptușire între ele:  • Plăcile de circuite imprimate sau componentele mici se păstrează întâi în pungi cu bule de aer, înainte să ajungă, cu o folie suplimentară din spumă, într-o cutie mică de carton.

  • De cele mai multe ori, un set de sticle cu plasă de protecție din spumă, într-o cutie specială pentru sticle, nu necesită alte materiale de căptușire.

  • Spuma este o protecție bună împotriva impactului, însă dacă umezeala este cel mai mare dușman al mărfurilor dumneavoastră, produsele de căptușire pentru protecție împotriva umidității reprezintă cel mai important prim strat.


Cu sfaturile noastre și tendințele în materie de ambalaje găsiți și mai repede combinația perfectă de căptușeală și ambalaj. Doriți mai multe detalii? Dacă aveți întrebări, pur și simplu contactați-ne.