Accesorii ESD

Chiar și la postul de lucru ESD, detaliile sunt cele care fac diferența. Puteți garanta protecția reală împotriva descărcărilor nedorite abia atunci când intră în joc accesoriile ESD.

În categoria Accesorii ESD vă oferim produse ale următoarelor mărci: Treston, NOTRAX, Kongamek, eurokraft pro.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 23

Accesorii ESD la postul de lucru – diferența decisivă între protecție bună și perfectăV-ați amenajat cu grijă postul de lucru ESD și încă mai apar descărcări necontrolate? Priviți cu mare atenție! Accesoriile ESD conțin elemente fundamentale importante pentru zona dumneavoastră EPA și se asigură de detaliile care câteodată au cel mai mare efect de protecție.
Ce se numără printre accesoriile ESD importante?Orice profesionist cunoaște sursele tipice ale descărcărilor electrostatice la postul de lucru ESD: personalul, mobilierul, echipamentele de lucru și de transport. Pentru fiecare dintre aceste surse există accesorii ESD, care nu doar sporesc protecția, ci în anumite cazuri o fac posibilă în primul rând.Pe lângă îmbrăcămintea de lucru ESD obligatorie, fiecare angajat ar trebui să poarte o brățară ESD. Aceasta creează legătura cu împământarea. Pentru picioare, folosiți încălțăminte de lucru conformă ESD sau o bandă practică pentru călcâi.În echiparea lor de bază, scaunele ESD și mesele ESD nu corespund neapărat nevoilor dumneavoastră de la postul de lucru ESD. Aici sunt de ajutor elementele de extindere, precum polițele sau panourile perforate. Pentru depozitarea și transportul componentelor dumneavoastră cea mai bună opțiune sunt cutiile de depozitare ESD – inclusiv accesoriile potrivite, cum ar fi capace rabatabile sau detașabile.Ștecherele de împământare reprezintă cea mai importantă legătură între un cablu de împământare și covorașele obligatorii, fără de care o zonă EPA – adică o Electrostatic Protected Area – nici nu este autorizată.Mai mult decât atât, vă oferim echipamente de lucru, precum cântare industriale conforme ESD și tot ceea ce împiedică în mod fiabil producerea de scântei.
Ce trebuie avut în vedere la accesoriile ESD?Toate echipamentele dumneavoastră din zona EPA, de la sistemul de rafturi ESD și până la echipamentul de transport ESD, trebuie verificate periodic din punct de vedere al conformității cu standardele a capacității operaționale. Cu accesoriile ESD vă scutiți, în cel mai bun caz, de noi achiziții complete. De îndată ce capacitatea de descărcare scade, se impune o înlocuire.Deși accesoriile ESD sunt indispensabile, conduita corectă în această zonă operațională specială oferă cel mai ridicat nivel de protecție împotriva egalizărilor de tensiune. De aceea, este important să vă instruiți personalul și în să atrageți atenția asupra detaliilor absolut necesare, precum purtarea brățării ESD.Dacă doriți să aflați mai multe despre ESD, EPA și bazele electrostaticii, aruncați o privire peste ghidul nostru de produse ESD: protecție împotriva descărcărilor cu consecințe grave.