Sigilii, mărci

Sigiliile și mărcile indică în mod clar și fără echivoc că un colet nu trebuie deschis de persoane neautorizate. Mai mult decât atât, sigilați ferm recipientele dumneavoastră de transport, precum containere, suprastructuri din grilaj sau cutii de stivuire și le asigurați împotriva furtului sau manipulării. Citiți acum, în continuare și aflați totul despre sigilii și mărci.

În categoria Sigilii, mărci vă oferim produse ale următoarelor mărci: BITO, KS Tools.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate

Sigilii și mărci pentru protecția împotriva accesului neautorizatSigiliile și mărcile sunt lipsite de ambiguitate. Mărfurile sau recipientele sigilate oferă un mesaj clar, cu efect de semnalizare, o protecție împotriva manipulării și furtului, o garanție a calității și siguranței.Prin ce anume se disting sigiliile și mărcile?Sigiliile și mărcile de securitate reprezintă un element important în circulația internațională a mărfurilor și sunt obligatorii pentru multe transporturi. Ele sigilează atât recipiente și orificiile supapelor, cât și containere, suprastructuri din grilaj sau hale întregi de depozitare și vagoane de tren.Sarcina lor principală este controlul în ceea ce privește manipularea: un sigiliu numerotat în mod clar nu poate fi spart și reaplicat fără a lăsa urme. Astfel se garantează că un recipient sau un dispozitiv nu a fost deschis de cineva care nu este autorizat în acest sens.Acesta poate fi cazul atât pe ruta de transport internațional, cât și între două inspecții de echipamente. În general, sigiliile și mărcile sunt în același timp elemente de închidere, documentație și asigurare de transport.Ce fel de sigilii și mărci există?  1. Sigiliile tip barieră sigilează hale de depozitare, containere de export, navete stivuibile, boxe pliante etc. Ele au rolul de a proteja împotriva manipulării și furtului, iar în același timp sunt elemente sigure de închidere pentru transport.

  2. Sigiliile indicatoare au rolul de a indica posibile manipulări sau acces. Aceste sigilii economice, din plastic, pot fi îndepărtate cu ușurință, însă nu neobservabil.

  3. Sigiliile de legare semnalează dacă benzile de legare și alte elemente de securizare a mărfurilor sunt intacte. Deoarece aceste sigilii pot fi îndepărtate foarte simplu și pot fi înlocuite, ele sunt esențiale pentru multe transporturi.


În funcție de material și tipul structurii lor, sigiliile pot fi totodată clasificate ca sigilii din sârmă sau sigilii din plastic, cu închidere prin tragere. Sigiliile cu închidere prin tragere, din sârmă, sunt adecvate pentru suprastructuri din grilaj, lăzi și transportul internațional în camioane și containere. Ele sunt disponibile în diverse mărimi și pot fi deschise numai cu scule corespunzătoare. În general, sigiliile cu închidere prin tragere sunt excelente pentru asigurarea stingătoarelor, utilajelor sau componentelor și prin urmare, au rol simultan de protecție împotriva manipulării și de sigiliu de certificare. Sigiliile din plastic pot îndeplini, de asemenea, multe sarcini – atât în industria chimică, cât și la controalele de securitate.Când și unde sunt obligatorii sigiliile și mărcile?Atunci când mărfurile sau articolele pot fi utilizate în siguranță numai dacă nu sunt manipulate, sigiliile sunt indispensabile. Acest aspect se aplică, de exemplu, în cazul produselor alimentare: aici, sigiliile asigură trasabilitatea și marchează controlul calității și al provenienței mărfurilor protejate.Sigiliile au o importanță identică în fluxul de mărfuri din industria chimică și sanitară și în domeniul siguranței operaționale. Prin sigilarea stingătoarelor sau a echipamentelor de prim ajutor se garantează, în funcție de utilizare, că produsele sunt verificate din punct de vedere al integralității sau că se înlocuiesc. În logistică – în special la nivel transfrontalier – mărcile și sigiliile sunt la fel de importante precum asigurarea încărcăturii, marcajele speciale și documentele complete de transport.Vă garantăm expertiza noastră în ceea ce privește sigiliile. Ne permiteți să vă ajutăm cu alegerea? Contactați-ne oricând!