Clești

Un cap de clește, două mânere, o articulație – cleștii și-au dovedit eficiența de-a lungul mileniilor. La noi găsiți clasicele unelte, cu design modern și o gamă largă de variante, de la clești pentru țevi, la clești combinați și clești pentru nituri.

În categoria Clești vă oferim produse ale următoarelor mărci: KS Tools.

Marcă
Tip de produs
Lungime [mm]
160
160
390
390
-
Relevant
Număr articole: 30

Clești – tipul potrivit pentru fiecare„Avem nevoie de un clește pentru asta.'' – „De care?'' O întrebare întemeiată. Indiferent de răspuns, aici îl găsiți pe cel potrivit: clești pentru țevi, clești combinați, clești de tăiat lateral, clești plați, clești pentru nituri… Trebuie doar să știți ceea ce căutați.Prindeți, tăiați sau țineți?Cleștii pot fi împărțiți în diferite categorii:  • Clești de prindere și menținere: la început a fost cleștele de prindere. Acesta exista deja în Egiptul antic. O formă modernă a cleștelui de prindere este cleștele pentru țevi, o unealtă indispensabilă pentru instalatori. În magazinul nostru găsiți clești pentru țevi inclusiv sub formă de clești pentru țevi cotite, pentru unghiuri inaccesibile sau clești pentru țevi, care pot fi folosiți cu o singură mână. Pentru prinderea de piese, cuie și altele similare sunt potriviți cleștii plați sau rotunzi. V-ar plăcea o a treia mână? Un clește de prindere rezolvă treaba.

  • Clești de tăiat sau clești separatori: nicio instalație electrică fără clești de tăiat lateral. Pentru izolațiile cablurilor, cleștii de dezizolat reprezintă prima alegere. Cleștii Monier sunt ideali pentru tăiere, dar și pentru răsucirea sârmelor.

  • Clești combinați: cleștii combinați pot tăia și menține, în funcție de cum sunt aplicați.

  • Clești speciali: cu majoritatea cleștilor puteți separa legături. Cu cleștii pentru nituri creați unele. În plus, la noi găsiți clești pentru țevi de gaze, pistoale cu legături pentru cabluri, clești de perforat, clești pentru pompe de apă și alți specialiști.


Cleștii noștri sunt realizați din materiale de calitate superioară, astfel încât să facă o treabă cât mai bună. Pentru flexibilitate maximă, aceștia sunt disponibili în diferite lungimi. Apropo de flexibilitate: cu seturile de clești achiziționați mai mulți clești într-unul singur. Pentru ca tăierea, prinderea și formarea să fie mai confortabilă pentru mâini, în magazinul nostru puteți găsi mănuși de lucru. În plus: cleștii cromați nu ruginesc atât de repede în comparație cu cleștii lustruiți.Unelte de mână pentru orice nevoieLa kaiserkraft nu găsiți doar multe variante diferite de clești, ci inclusiv o selecție variată de alte unelte de mână, de la chei, la chei cu știft unghiular, capete de clicheți și biți. Seturile de unelte vă oferă o echipare de bază – sau mai mult decât atât. Pentru păstrarea organizată și la îndemână, vă recomandăm bancuri de lucru sau pupitre de atelier, respectiv cărucioare de scule.Mai aveți întrebări? Intrați oricând în contact cu noi. Vă ajutăm cu plăcere în continuare.