Protecția marginilor, protecția suprafețelor

Niciun pachet, niciun palet nu scapă fără margini. Iar dacă marfa dumneavoastră trebuie să ajungă în siguranță și intactă la destinatar, există un mic secret de ambalare, care se aplică exact aici: protecția marginilor – în multe variante de forme, dimensiuni și materiale diferite.

În categoria Protecția marginilor, protecția suprafețelor vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft basic.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate

Protecție pentru margini și suprafețe: Coliziuni? Nicio problemă!Chiar și produsele robuste transportate au un „călcâi al lui Ahile''. Și acesta se află de cele mai multe ori și colțuri și la margini. Renunțați la ambalajele sofisticate și apelați, în cazul bunurilor vrac și al bunurilor sensibile la produsele pentru protecția marginilor și suprafețelor. Este un avantaj și pentru mijloacele de transport, dacă la expediere nu mai trebuie să vă mai faceți griji cu privire la coliziuni.
Contabilitatea costurilor și întrebare privind beneficiile: Ce produse transportate au nevoie de protecția suprafețelor și marginilor?Fie că este vorba de biroul mare din materiale de calitate superioară sau de paletul cu cărămizi din beton poros: O protecție pentru suprafețe și margini este întotdeauna importantă atunci când doriți să transportați de la A la B bunuri grele, vrac, care pot sări sau se pot desprinde.Produsele pentru protecție protejează punctele sensibile ale produsului și scad totodată cantitatea necesară de materiale de ambalare. Căci pentru a proteja colțurile unui birou care pot suferi daune, ați avea nevoie de o o cutie de carton uriașă, care să ofere suficient spațiu pentru a capitona întregul articol de mobilier. Aceasta ar însemna o risipă de spațiu și resurse și ar crește enorm de mult cheltuielile logistice.Totodată, produsele pentru protecția suprafețelor și marginilor asigură, de exemplu, prevenirea daunelor la autovehiculul de transport prin frecare sau prin desprinderea fragmentelor, atunci când sunt încărcați mai mulți paleți de produse vrac asigurate în mod corespunzător.
Cum acționează produsele pentru protecția marginilor și suprafețelor în timpul transportului?Colțarele pentru protecția marginilor din diferite materiale sunt importante pentru asigurarea încărcăturilor, deoarece acestea permit o strângere cât mai bună în cazul chingilor de tensionare și în cazul multor materiale îmbunătățesc prinderea – fără risc de deteriorare. Acest lucru este valabil și când doriți să deplasați încărcătura cu dispozitive de ridicare.
Margine, colț, unghi: Când folosesc care produs?Ambalajul și produsul trebuie să corespundă întotdeauna. Această cerință se aplică atât pentru material, cât și pentru colet, greutate, dimensiune și alte componente ale ambalajului pentru transportul optim.Colțarele și marginile din carton sunt utile în transportul mobilei sau ca „strat de protecție'' suplimentar sub benzile pentru legături, o plasă de protecție pentru suprafețe protejează integritatea suprafețelor alcătuite în totalitate din metal. Pentru grinzile grele din lemn pe paleți, colțarele din plastic în diferite variante reprezintă opțiunea corectă.Executăm și tuburi din carton tare pentru expedierea planurilor, a materialelor tipărite sau a altor documente și vă oferim, prin tuburile noastre telescopice de transport o variantă extrem de inteligentă pentru protejarea produselor.Pentru mai multe sfaturi privind logistica de transport corectă, consultați ghidul nostru pentru material de ambalare!V-ar putea interesa și aceste produse:Colțuri pentru protecția marginilor | Cutii de carton pliante | Protecții pentru colțuri | Distribuitoare de mână | Folii tubulare | Folii termocontractabile | Accesorii pentru ambalare | Mese de ambalat TRESTON