Mese de bistro, mese înalte

Fie că este vorba despre o ședință desfășurată în picioare sau despre o pauză de cafea în timpul cursului: mesele de bistro sunt piese de mobilier versatile pentru numeroase ocazii. Descoperiți la kaiserkraft mesele de bistro și mesele înalte potrivite pentru compania dumneavoastră – de la masa înaltă clasică, masa elegantă de bistro și până la masa adâncă de salon.

În categoria Mese de bistro, mese înalte vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro, MAUL.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 25

Mese de bistro – puncte de întâlnire comunicative în companieÎn restaurante, mesele versatile sunt apreciate de multă vreme. Dar multitalentele își demonstrează avantajele inclusiv în companie, atelier și birou. Cu designul lor mic și compact, mesele de bistro și cele înalte nu ocupă decât puțin spațiu. Prin urmare, pot fi amplasate și pe cele mai mici suprafețe. Iar atunci când nu sunt necesare, pot fi depozitate cu ușurință.Însă, indiferent dacă amplasați permanent mese înalte în companie sau doriți să le folosiți pentru anumite ocazii, de exemplu, pentru evenimente: mesele de bistro reprezintă o modalitate bună de a încuraja comunicarea, de a vă întâlni ușor cu alții și de a vă relaxa spatele după ce ați stat pe scaun la birou.Mese înalte și de bistro versatileMesele de bistro sunt disponibile în multe variante diferite: de la înalte la joase, de la rotunde la dreptunghiulare, de la pliabile la reglabile pe înălțime. În funcție de scopul pentru care căutați o masă de bistro potrivită, intră în discuție diverse modele. Cei care, de exemplu, au la dispoziție doar un număr mic de săli de ședințe și au nevoie de un loc pentru discuții scurte, vor fi bine echipați cu una sau mai multe mese înalte.Mesele înalte pot fi folosite ca puncte de întâlnire pentru comunicare și în atelier. Modelele respective ar trebui să fie solide și deosebit de stabile. Modelele pliabile sunt foarte adecvate pentru utilizarea în cadrul conferințelor, în timp ce o masă înaltă sau de bistro reprezentativă poate fi utilizată ca punct de așteptare în zona de recepție din compania dumneavoastră. Aceasta poate servi totodată ca suprafață de prezentare pentru broșuri și formulare. În plus, cu mesele de bistro rezistente la intemperii puteți crea puncte de întâlnire comunicative și în spațiile exterioare ale companiei dumneavoastră.Mai aveți întrebări cu privire la alegerea și cumpărarea meselor înalte sau de bistro? Nu ezitați să ne contactați. La noi primiți consultanță competentă și de specialitate. Vă așteptăm cu interes!
V-ar putea interesa și aceste produse:Cărucioare pentru tăvi | Brațe pivotante | Casetiere cu sertare | Gestionarea cablurilor | Covorașe de protecție | Vestiare de haine | Scaune de birou și scaune executive Topstar