Minilifturi

Compacte, puternice, prietenoase cu spatele: mini elevatoarele sunt mici pachete de forță. Cu ajutorul lor puteți să ridicați, să coborâți și să transportați rapid și eficient mărfurile. De la cărucioare elevatoare manuale cu platformă sau dorn, la elevatoare cu manivelă pentru materiale și până la mini elevatoarele electrice – gama de produse din magazinul online al kaiserkraft este versatilă. Descoperiți ajutoare practice pentru compania dumneavoastră!

În categoria Minilifturi vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro, eurokraft basic.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 31

Mini elevatoare – echipamente de ridicare prietenoase cu spateleSunt un câștig pentru sănătatea spatelui: mini elevatoarele. Cu ajutorul lor se pot ridica și coborî simplu sarcini grele, fără a suprasolicita coloana vertebrală. Cu anumite modele puteți chiar să deplasați comod articole din punctul A în punctul B – pentru manipulare mai ușoară a mărfurilor. Mini elevatoarele mobile din gama de produse a kaiserkraft sunt echipate suplimentar cu role. Astfel, ele pot fi transportate cu ușurință la locul de utilizare. Mai mult decât atât, elevatoarele pentru materiale creează fluxuri de lucru mai eficiente și ridică inclusiv motivația angajaților dumneavoastră.Utilizare versatilă: mini elevatoare și cărucioare elevatoare manualeSunt solide, manevrabile și în același timp, nu se răstoarnă: mini elevatoarele sunt realizate din oțel sau aluminiu solid. Fie că este vorba despre sectorul industrial sau comercial – ele transportă încărcături de până la 400 kg. Echiparea tehnică variază în funcție de nevoie și capacitatea portantă dorită. De la cărucioare elevatoare manuale pliabile, care funcționează cu manivelă, până la mini elevatoare din oțel inoxidabil pentru industria alimentară sau farmaceutică, în gama noastră de produse găsiți modele adecvate.Mini elevatoarele ergonomice sunt stabile, ușor de folosit și necesită puțin spațiu pentru manevrare. Grație unui centru de greutate scăzut al sarcinii, elevatoarele pentru materiale sunt adecvate inclusiv pentru încărcături grele. Mai mult decât atât, multe modele dispun de un șasiu coborât, astfel încât să puteți intra cu ele sub inclusiv sub paleți. Roțile pivotante care nu lasă urme, cu frână, completează designul ingenios al cărucioarelor elevatoare manuale și a altora asemenea. Platformele detașabile în mod standard și furcile montabile opțional extind spectrul de sarcini care pot fi ridicate.De la mici lifturi și până la mini elevatoarele electrice – în magazinul nostru online vă așteaptă o gamă variată de echipamente de ridicare pentru orice nevoie. Dacă un mini elevator nu corespunde standardelor dumneavoastră, există opțiunea de a extinde individual înălțimea de ridicare. Pur și simplu contactați-ne, iar noi ne bucurăm vă ajutăm în continuare. Dacă vă doriți consultanță, echipa noastră prietenoasă vă stă, de asemenea, cu plăcere la dispoziție.
V-ar putea interesa și aceste produse:Lize | Cărucioare manuale pentru paleți | Macarale pivotante | Cântare de precizie | Cărucioare elevatoare cu furci Toyota | Cricuri pentru utilaje EUROKRAFTbasic