Dozatoare de săpun

Vreți un sfat bun legat de igienă? Optați pentru dozatoare de săpun pentru amenajarea grupurilor sanitare. Ah, știați deja? Atunci puteți trece direct la alegerea lor!

În categoria Dozatoare de săpun vă oferim produse ale următoarelor mărci: CWS, Rubbermaid, AIR-WOLF, TORK, Kimberly-Clark.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Înălțime [mm]
95
95
1351
1351
-
Relevant
Număr articole: 35

Dozatoare de săpun: pentru igienă perfect dozatăMicrobii și bacteriile se pot depune peste tot – inclusiv pe sticlele de săpun. Dozatoarele de săpun pentru perete și cu picior minimizează contactul de atingere și dozează săpunurile, dezinfectanții și loțiunile direct pe piele. Avantaj important: echipamentele dumneavoastră de toaletă rezistă mai mult timp și pot fi întreținute cu ușurință.
Ce dozatoare de săpun sau gel de duș există pentru atelier, birou și sectorul comercial?Dozatoarele industriale de săpun sunt disponibile în multe mărimi, variante de materiale, tipuri de montaj și metode de dozare diferite. În acest context nu este vorba doar despre aspect sau spațiul disponibil pe perete, ci și despre săpunurile care pot fi folosite, precum și opțiunile de utilizare:  1. Cantitatea de umplere: dozatoarele mici de săpun, începând de la 500 ml, sunt absolut suficiente pentru multe grupuri sanitare sau toalete de birou. Dozatoarele industriale mari de săpun au sens doar dacă sunt utilizate zilnic, în mod intensiv. Săpunurile și loțiunile au un termen de valabilitate de lungă durată, însă atunci când sunt folosite rar, își schimbă compoziția chimică după un timp și pot înfunda duzele.

  2. Acționarea: dozatoarele de săpun pentru acționare cu o singură mână sunt practice și confortabile, însă dozatoarele cu pârghie sau dozatoarele de săpun cu sisteme automate fără contact sunt mai igienice. Îndeosebi în medii intens frecventate, variantele cu acționare fără atingere reprezintă în mod clar decizia mai sigură.

  3. Dozarea: pulverizare, spumare sau distribuire simplă? Depinde de conținut. Dezinfectanții pentru mâini și agenții de curățare similari ar trebui să poată fi aplicați cu o pulverizare largă, în timp ce săpunurile cu agenți tensioactivi își fac efectul de curățare în mod optim, dacă ies deja sub formă de spumă din dozator.

  4. Materialul: dozatoarele de săpun, din oțel inoxidabil, sunt obligatorii în anumite medii operaționale, fiindcă sunt mai ușor de curățat decât variantele din plastic. Mai mult decât atât, rezistă mai mult timp în atelier și în zone comerciale. Cu toate acestea, dozatoarele industriale de săpun, din plastic, sunt mai compacte, au forme mai atrăgătoare și pot fi instalate ușor în spațiile sau toaletele mici.


Sfat: multe dozatoare de săpun sunt adecvate nu numai pentru îngrijirea mâinilor, ci inclusiv pentru dezinfectarea și curățarea suprafețelor. În special dispenserele cu pârghie pot doza, rapid și simplu, toate tipurile de dezinfectanți. În acest caz, instalați și dispensere de prosoape de hârtie potrivite, chiar lângă ele.
Care dozator de săpun sau gel de duș este cel mai bun?De unul singur, un dozator de săpun nu reprezintă un echipament perfect pentru toaletă. Dacă dozatorul și săpunul sau agentul de curățare se potrivesc, cel puțin primul pas a fost făcut. Cu toate acestea, este importantă întreaga amenajare din punct de vedere igienic în grupul sanitar. În principiu, un dozator de gel de duș nu este diferit față de unul de săpun, cu excepția faptului că se instalează în duș. Trebuie să fie disponibil un dispenser de prosoape sau un uscător de mâini, precum și coșuri de gunoi și coșuri de colectare.Sfaturi de igienă: în primul rând, asigurați-vă că utilizatorii trebuie să atingă cât mai puține lucruri cu putință în timpul procesului de spălare și că toate elementele sunt accesibile în mod simplu și rapid.Vreți să aflați mai multe? Vă informăm cu plăcere, personal, cu privire la gama noastră de dozatoare de săpun și altele similare. Nu ezitați să ne contactați în acest sens.