Folii tubulare

La fel de individuale precum produsele dumneavoastră: foliile tubulare reprezintă alternativa perfectă de ambalare la pungile prefabricate. Câteodată lipsește numai un centimetru pentru ca un produs să încapă într-o pungă gata făcută. Uneori aveți de expediat doar câteva piese de mici dimensiuni, dar aveți la îndemână numai ambalaje mari. De cele mai multe ori, există un singur răspuns ingenios în ceea ce privește ambalarea în astfel de situații: foliile tubulare pe care le puteți sigila individual.

Ce avantaje oferă foliile tubulare?Foliile tubulare reprezintă varianta individuală infinită a pungilor: cu ajutorul unui aparat de sigilat folii puteți aduce ambalajul la orice lungime dorită. Astfel, de la un mix de piese mici și până la o țeavă lungă, aproape orice poate călători într-o husă impermeabilă de protecție. Această husă nu creează doar o barieră împotriva murdăriei, deteriorărilor și umidității, ci previne totodată deplasarea în pachet a pieselor de mici dimensiuni.Foliile tubulare industriale vă oferă sprijin în ceea ce privește expedierea și pregătirea comenzilor, grupează, de exemplu, seturi de mobilier ușor de asamblat de către clienți și oferă o soluție de folie cu care puteți evita diverse variante de ambalare care necesită mult spațiu de depozitare.În comparație cu pungile cu fermoar prefabricate sau cu pungile plate din folie, ambalajul tubular infinit se adaptează fără efort la articolele pentru care, altfel, ați avea nevoie de mai mult material de umplere sau de folii cu bule de aer. Astfel reduceți cantitatea de material folosită la ambalare, economisiți eventuale taxe poștale și, în orice caz, costurile de expediere.Ce variante există?În gama noastră găsiți folii tubulare de diverse lățimi și cu grosimi diferite a foliei. Grosimea materialului este un criteriu decisiv pentru posibila greutate și pentru forma produselor sigilate. Piesele mici și ascuțite, precum șuruburile, necesită o folie rezistentă – ar trebui să aveți în vedere grosimea foliei inclusiv în cazul obiectelor mai grele.Lățimea foliei tubulare determină potrivirea în funcție de geometria respectivă. Chiar dacă aveți mai multă liberate de umplere cu foliile mai late, un strat de protecție strâns în jurul suprafeței produsului este o soluție mai bună – și, în plus, economisește material de ambalare. Mai mult decât atât, vă oferim folii tubulare cu funcții speciale:  • Antistatice pentru articole sensibile din punct de vedere electrostatic, din sectorul tehnologic și electronic

  • Cu bule de aer cu proprietăți amortizante

  • Folie tubulară VCI împotriva coroziunii și deteriorărilor metalelor cauzate de umiditate


Cum se realizează?Desigur, ați putea aduce manual foliile tubulare infinite la lungimea potrivită și să le sigilați cu bandă adezivă sau altele similare. Un aparat de sigilat folii este însă soluția mai rapidă și, mai ales, mai economică. Îmbinarea lipită creează o barieră suplimentară, fiabilă, împotriva umidității și murdăriei, fiind soluția potrivită în special în cazul articolelor sensibile.Ați dori să comandați foliile tubulare cu o grosime specială, ca variantă adecvată pentru contactul cu alimentele, cu un imprimeu sau dintr-un material foarte avansat? Atunci, nu ezitați să ne contactați. Putem îndeplini aproape toate dorințele speciale și ne coordonăm îndeaproape cu dumneavoastră. Între timp, aruncați o privire, de exemplu, la sfaturile noastre și tendințele în materie de ambalaje și nu ezitați să ne adresați întrebările pe care le aveți.