Dispozitive de tensionare, dispozitive de închidere

Doriți să sigilați coletele și paletele în vederea asigurării în timpul transportului? În catalogul kaiserkraft găsiți dispozitivul de legare folosit pentru fiecare tip de legare – de la dispozitivul de tensionare manual la dispozitive de legare cu acumulatori sau mașini electrice de legat cu bandă.

În categoria Dispozitive de tensionare, dispozitive de închidere vă oferim produse ale următoarelor mărci: KS Tools.

Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 35

Siguranță în timpul transportului cu dispozitive de legare – mai eficient decât un nodAsigurarea profesionistă în timpul transportului e ca o limbă străină, necunoscută? Nu și cu dispozitivele noastre de legare. Pe lângă dispozitivele de tensionare și de închidere pentru diverse aplicații, vă oferim și benzi de legare potrivite, din plastic rezistent și din oțel. Astfel, bunurile dumneavoastră sunt securizate în mod optim în timpul transportului.Dispozitiv de tensionare și clește sau dispozitiv mixt de tensionare și închidere?Tensionare, închidere, tăiere. Acești trei pași se repetă mereu la fel când vine vorba de legări, însă pot fi executați în moduri diferite. Dacă împachetarea are loc ocazional, este suficient să folosiți un dispozitiv manual de tensionare și apoi un clește de etanșare. Sau puteți folosi un dispozitiv de legare care îndeplinește toți pașii dintr-o mișcare. Astfel de dispozitive sunt disponibile în varianta cu acumulatori sau în varianta manuală, cu pârghie de apăsare.Dispozitivul de legare semiautomat sau complet automat oferă și mai mult confort și viteză, cu viteză variabilă a benzii, ecran și diferite funcții de operare. Puteți seta parțial chiar și viteza benzii de legare – doar printr-un buton. Aceste dispozitive sunt ideale pentru toți cei care împachetează în mod regulat bunuri în cantități mari.Cum să găsiți dispozitivul de legare potrivitDispozitiv de tensionare și clește, dispozitiv manual sau dispozitiv automat de legare? Răspunsul depinde în primul rând de frecvența cu care împachetați bunuri. În plus, un rol important îl joacă și forma bunurilor, dacă sunt dreptunghiulare sau rotunde, pentru că unele dispozitive de legare trebuie plasate pe suprafețe plane. De asemenea, acordați atenție lățimii de bandă potrivite pentru dispozitivele de închidere respective.Apropo de bandă, în magazinul nostru online puteți descoperi benzi din plastic sau benzi din oțel potrivite pentru dispozitivele dumneavoastră de legare, chiar și în seturi de legare practice, precum și capse de legare și multe alte produse pentru o împachetare sigură. Răsfoiți catalogul. În cazul în care aveți întrebări, vă stăm la dispoziție oricând!
V-ar putea interesa și aceste produse:Paleți din lemn | Cutii de carton pliante | Aparate de sudură | Distribuitoare de mână | Folii termocontractabile | Paleți industriali | Seturi de legare EUROKRAFT | Distribuitoare de bandă adezivă tesa