Conectare personală

Serviciul Consultanță

Contactați oricând KAISER+KRAFT

Suntem întotdeauna bucuroși să vă ajutăm. Oricare ar fi solicitarea deumneavoastră pentru noi – fie că este vorba de un singur produs sau de echiparea unui nou spațiu de lucru – găsim răspunsuri și soluții și planificăm totul împreună. Astfel, suntem la dispoziția dumneavoastră oriunde și oricând. Este clar: Cu noi aveți oricând posibilitatea de conectare personală!

Cel mai important, dumneavoastră alegeți cum doriți să luați legătura cu noi:

Consultanță telefonică

Dacă veți suna la unul din numerele noastre de telefon, veți fi conectat întotdeauna către persoana potrivită: experții noștri răspund la toate întrebările. Nu veți contacta operatorii unui call centre și nu veți fi întâmpinați de un robot telefonic. Dimpotrivă: consultanții noștri vă vor oferi toate detaliile despre orice produs din catalogul nostru.

Sunați-ne
0250 702 160

Consultanță prin e-mail

Puteți utiliza e-mailul pentru a ne trimite comentariile dumneavoastră, întrebările despre comenzile plasate sau pentru a comanda un catalog.

Pur și simplu trimiteți-ne un simplu e-mail la service@kaiserkraft.ro.

Consultanță personală în locația dumneavoastră

Provocările dumneavoastră sunt și provocările noastre: suntem bucuroși să lucrăm împreună la toate proiectele.

La cerere, venim în locația indicată, planificăm împreună și vă ajutăm să găsiți și să implementați soluțiile.

Facem totul în echipă pentru a avea cele mai bune rezultate finale.

Ofertă online

Știi exact ce îți trebuie, dar ai nevoie de o ofertă individuală? Atunci adaugă în coș produsele dorite și apasă pe "Solicită ofertă" aflat sus în partea din dreapta. Acesta te va trimite la Formularul pentru cerere de ofertă. Trebuie doar să îl completezi și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.