Distribuitoare de bandă adezivă, dispensere de bandă adezivă

Cine împachetează frecvent lucruri, cunoaște: distribuitoarele și dispenserele de bandă adezivă pot fi o adevărată ușurare, pentru că economisesc timp – și mai ales nervi. Așadar, faceți o faptă bună pentru dumneavoastră și alegeți dispozitivul profesional potrivit!

În categoria Distribuitoare de bandă adezivă, dispensere de bandă adezivă vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft basic, tesa.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Pentru banda cu lungimea
Relevant
Număr articole: 22

Distribuitor de bandă adezivă și dispenser de bandă adezivă: sisteme auxiliare pentru industrie, activități comerciale și birouCu distribuitoarele de bandă adezivă economisiți timp și efort. Condiția esențială: distribuitorul, banda adezivă și ambalaj să fie compatibile. Descoperiți la kaiserkraft o gamă largă de distribuitoare de bandă adezivă și dispensere de bandă adezivă pentru toate necesitățile – de la distribuitoare de masă pentru bandă autoadezivă până la aplicatoare de bandă adezivă la ud.Sfaturi pentru selectarea distribuitoarelor de benzi adezivePorniți, desfășurarea este gata – cu dispenserul de bandă adezivă corect, manipularea benzii adezive este mai simplă și mai eficientă. Un criteriu important de selecție pentru echipamente este lățimea benzii adezive. Este utilă și o frână integrată pentru derularea benzii. La selectarea unui distribuitor de bandă adezivă sau a unui dispenser de bandă adezivă, țineți cont mai ales de scopul utilizării.Pentru angajații care trec la ambalare de la un palet la altul, un aplicator manual este modelul potrivit. Cei care rareori schimbă locul la ambalare, se descurcă foarte bine cu un distribuitor de masă. Acest distribuitor este disponibil cu un design extrem de elegant pentru birou sau cu cleme pentru fixare.Banda adezivă normală nu este suficientă? Aplicatoarele de bandă adezivă la ud asigură o închidere foarte rezistentă: rezistentă la furt, prietenoasă cu mediul și rezistentă la căldură, frig, umiditate și lumină. La dispenserele de bandă adezivă electronice, se pot seta, în plus, diferite lungimi.Distribuitor de bandă adezivă, bandă de ambalare și alte accesoriiUn distribuitor de bandă adezivă reprezintă ajutorul ideal doar împreună cu banda adezivă potrivită. La kaiserkraft descoperiți, de asemenea, o gamă largă de materiale de ambalare și accesorii.V-ar putea interesa și aceste produse:Aparate de sudură | Folii termocontractabile | Paleți de unică folosință | Cântare de precizie | Distribuitoare de mână | Paleți din lemn | Benzi pentru legături HSM | Mese de ambalat TRESTON