Managementul scurgerilor

Aici o pată, acolo o baltă – cui îi pasă?! Atunci când este vorba despre lichide periculoase, pur și simplu tuturor! Un management impecabil al scurgerilor poate ajuta. Comandați aici, online, simplu și rapid, totul pentru gestionarea în siguranță a scurgerilor din companie și din mediul industrial.

Managementul scurgerilor: când este vorba despre mai mult decât niște simple peteOriunde se lucrează, este posibil ca ceva să se prelingă. Acolo unde se lucrează la nivel industrial, este posibil ca ceva periculos să se prelingă. În legislație nu se fac compromisuri în ceea ce privește managementul scurgerilor, atunci când vine vorba despre vărsarea de lichide periculoase. Cel mai bine ar fi să nu faceți nici dumneavoastră. Cu ajutorul echipamentelor potrivite împotriva scurgerilor de ulei, lichide toxice pentru mediul acvatic sau substanțe inflamabile, reduceți pericolele asupra mediului înconjurător, angajaților și companiei.
Ce este o scurgere?Scurgere este termenul de specialitate pentru pierderi de lichide – adică, un punct neetanș, prin care pot ieși lichide, gaze sau substanțe solide din recipientul sau sistemul lor efectiv. În mediul industrial nu este vorba despre apă sau alte substanțe inofensive. Scurgerile se referă la medii care reprezintă un pericol. Acestea trebuie izolate și absorbite imediat, folosind mijloacele adecvate pentru managementul scurgerilor, astfel încât să nu se poată, de exemplu, infiltra în sol, să nu se poată aprinde sau să fie inhalate.
Ce include managementul scurgerilor?În principiu, managementul scurgerilor este o ramură a manipulării substanțelor periculoase și se ocupă de toate acțiunile și produsele care au rolul de a preveni sau limita consecințele scurgerilor de substanțe periculoase.Printre mediile care se scurg cel mai frecvent se numără substanțe periculoase lichide, precum benzină, uleiuri, solvenți sau alte soluții chimice. Scurgerile pot apărea, de exemplu, în timpul transvazării și umplerii în butoaie sau rezervoare sau din cauza uzurii materialelor. Prin urmare, astfel de lucrări și materiale de lucru trebuie manipulate întotdeauna cu produse pentru managementul scurgerilor. Acestea includ:


Ce prevederi se aplică pentru managementul scurgerilor?Manipularea corectă a substanțelor periculoase și conduita în caz de urgență sunt reglementate din mai multe perspective. Sensul tuturor acestor prevederi este similar:  • Instruirea tuturor angajaților în ceea ce privește manipularea substanțelor periculoase și managementul scurgerilor

  • Evaluarea periodică a riscurilor, inclusiv verificarea și actualizarea tuturor măsurilor de protecție, a planurilor de urgență și procedurilor

  • Prevenirea scurgerilor ori de câte ori se manipulează substanțele periculoase, chiar dacă se transferă doar cantități mici

  • Păstrarea corectă a tuturor materialelor în echipamente pentru depozitarea substanțelor periculoase


Subtilitățile acestor reglementări nu trebuie să fie subestimate. De aceea, am adunat informații suplimentare pentru dumneavoastră. Consultați, de exemplu, întrebările frecvente despre materiale absorbante, informați-vă cu privire la depozitarea lichidelor toxice pentru mediul acvatic sau obțineți sfaturi despre transvazarea cu pompe manuale, în mod corect și sigur. Ne bucurăm să clarificăm personal orice alt aspect în legătură cu gama noastră de produse pentru managementul scurgerilor. Pur și simplu contactați-ne în acest sens.