Cărucioare pentru piese

Clare, practice, solide: cărucioarele pentru piese sunt accesorii utile în atelier și depozit. Pe panoul din grilaj puteți agăța cu ușurință unelte și alte materiale de lucru. Astfel, cele mai importante ustensile rămân mereu la îndemână. Cărucioarele pentru plăci completează gama. Cu ajutorul lor transportați comod panouri mai mari, din punctul A în punctul B. De la lize practice pentru plăci, la cărucioare pentru panouri grele și cărucioare mobile pentru unelte – descoperiți selecția în magazinul online al kaiserkraft!

În categoria Cărucioare pentru piese vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro, Kongamek, Treston, Vetter.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 35

Cărucioare pentru piese: soluții de transport dincolo de dimensiunile cutiilor de carton și ale palețilorStandardizarea paleților, articolelor și recipientelor a accelerat și simplificat enorm logistica operațională. În cele din urmă, ele sunt excelente pentru stivuire, ambalare și transport compact. Însă, nici articolele în afara formatelor standard tipice nu reprezintă o raritate în companii. Și ele vor, de asemenea, să fie transportate în siguranță, rapid și fără efort. Cărucioarele pentru piese oferă soluția perfectă pentru această provocare.Pentru ce încărcătură se utilizează cărucioarele pentru piese?Atunci când alcătuim gama noastră de produse avem în vedere tot traseul parcurs de un articol, de la raft și până la locul de utilizare. De aceea, multe cărucioare pentru piese se aseamănă sistemelor noastre de rafturi pentru produse cu forme neobișnuite.Aveți nevoie de astfel de „rafturi speciale pe role'', de exemplu, pentru transportul plăcilor din diverse materiale, barelor și țevilor mari, al elementelor de prindere sau al uneltelor mari. Cărucioarele pentru piese oferă aceeași protecție în materie de echilibru, puncte de contact și protecție împotriva deteriorării ca și rafturile corespondente. Exemple tipice de astfel de cărucioare sunt: • Cărucioarele, lizele și lifturile pentru plăci preiau panourile de formate mari, astfel încât acestea să nu poată aluneca și nici să existe un contact excesiv între ele. Transportul în poziție verticală asigură cea mai mică suprafață de contact posibilă cu echipamentul de transport și distribuția optimă a forțelor. Acest lucru este esențial, de exemplu, pentru transportul în siguranță al sticlei.

 • Cărucioarele cu brațe în consolă îndeplinesc acești factori pentru cerințele speciale cu privire la articolele lungi.

 • În dulapuri speciale se pot depozita elementele de ridicare, fiind astfel disponibile dintr-o mișcare și putând fi scoase sau înlocuite direct la locul de utilizare.

 • Cărucioarele pentru unelte sunt echivalentul panoului perforat, care poate fi organizat clar, instalat fix la postul de lucru.

 • Cărucioarele tip remorcă sunt indispensabile îndeosebi în agricultură, însă pot transporta și, de exemplu, baloți de lână de lemn, în domeniul construcțiilor.


Ce opțiuni de personalizare oferă cărucioarele pentru piese?Cele mai multe cărucioare pentru piese sunt proiectate pentru a se adapta individual în funcție de cerințele efective de transport. Acest lucru funcționează, de exemplu, folosind: • Bare ușor de montat și detașat, care împart suprafața de încărcare în funcție de numărul de panouri

 • Traverse pe rafturile cu brațe în consolă, care pot fi personalizate cu distanțe individuale, cu și fără strat din cauciuc și diferite structuri de brațe


Mai mult decât atât, fiecare panou perforat de pe un cărucior pentru unelte poate fi adaptat la nevoile efective de la postul de lucru, folosind suporturi și module de recipiente.Desigur, oferim totodată diferite capacități portante și dimensiuni ale suprafețelor de încărcare. Acești doi factori reprezintă cea mai importantă busolă pentru nevoile de transport intern. Cele mai rapid de ales și utilizat sunt modelele noastre de cărucioare complet echipate.Trebuie respectate indicații de siguranță speciale în ceea ce privește cărucioarele pentru piese?De îndată ce articole voluminoase, fragile sau potențial periculoase trebuie transportate pe roți și role, se aplică, bineînțeles, numeroase indicații de siguranță. Acestea nu sunt ieșite din comun, ci țin de buna rațiune în ceea ce privește siguranța în muncă: 1. Dimensiunile și designul căruciorului trebuie să se potrivească exact cu articolul transportat. Un panou fragil din sticlă este departe de a fi amplasat corect pe o liză simplă. Iar un cărucior prea mic pentru plăci crește semnificativ riscul de spargere.

 2. Capacitatea portantă maximă nu trebuie depășită niciodată.

 3. Centrul de greutate optim al articolelor trebuie verificat cu precizie în timpul încărcării și înainte de transport.

 4. Dispozitivele de protecție și căptușelile suplimentare nu sunt doar utile, ci sunt aproape de la sine înțelese atunci când vine vorba despre articole fragile.

 5. Roțile, precum și cărucioarele pentru piese trebuie verificate periodic din punct de vedere al capacității operaționale.

 6. La încărcare și descărcare, patru mâini acționează cu mai multă siguranță decât două.


Merită să analizați cu mai multă atenție subiectul cărucioarelor pentru piese. Noi vă ajutăm cu plăcere și vă simplificăm alcătuirea cărucioarelor și echipamentelor dumneavoastră de transport.V-ar putea interesa și aceste produse:Încărcătoare telescopice | Cutii de transport din aluminiu | Valize de transport | Cutii de carton pliante | Lăzi din aluminiu | Ajutoare de ridicare | Șasiuri magnetoplan