Cumpărări directe - simplu și rapid

Achiziții instituții publice - SEAP/SICAP

Serviciul rapid de asistență pentru achiziții publice al kaiserkraft

Doriți să achiziționați produse pentru o instituție publică? Vă puteți baza pe noi. Suntem furnizor înregistrat în SEAP/SICAP și suntem partenerul multor companii din toate domeniile de activitate.

Achiziții instituții publice - SEAP/SICAP wt$
Pentru a veni în sprijinul instituțiilor publice, suntem prezenți și în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP/SICAP), unde ne găsiți sub denumirea KAISER+KRAFT SRL, RO 17517690, cont trezorerie: RO88TREZ6715069XXX006781.De ce să vă mulțumiți cu altceva în loc de produse solide și sigure? Noi comercializăm doar produse care satisfac cele mai exigente cerințe, performante și durabile. Doar vreți să vă puteți baza pe echipamentele dumneavoastră − oricând, 100% și fără niciun fel de probleme.

Partenerul ideal pentru eficientizarea procesului de achiziție

Aici intervenim noi: avem grijă de achizițiile dumneavoastră. Înainte, în timpul și după cumpărare.

Avantajele
instituțiilor publice partenere ale kaiserkraft:

- Postare rapidă in SEAP - în maxim 24h de la solicitare


- Condiții comerciale flexibile - putem agrea termen de plată și discounturi în funcție de pachetul de produse pe care doriți să îl achiziționați


- Gama variată de produse de la același furnizor de încredere: postăm la cerere în sistemul electronic de achiziții publice SEAP – www.e-licitatie.ro oricare din cele peste 100.000 de produse active în magazinul nostru online. Pe site am selectat doar cele mai bune și mai căutate variante pentru dumneavoastră; ne face plăcere insă să procurăm mai multe pentru dumneavoastră la cerere… putem procura pentru clienții noștri orice alte articole fabricate de cei peste 400 de producători cu care colaborăm… gama extinsă poate ajunge la peste 1.000.000 de produse

- Vă oferim consultanță - oricare ar fi solicitarea dumneavoastră, fie că este vorba de un singur produs sau de echiparea unui nou spațiu de lucru, găsim cea mai bună soluție împreună.


- Livrarea este întotdeauna gratuită - nu plătiți niciun leu în plus față de prețul oferit. Ca serviciu standard, livrăm produsele gratuit și asta înseamnă la magazia sau recepția dvs. Suplimentar, putem oferi contra cost serviciul livrare la locul de utilizare. Asta înseamnă că la cerere organizăm livrarea produselor tale exact acolo unde ai nevoie de ele: în atelierul sau biroul tău de la ultimul etaj, direct pe raftul din depozit sau pe șantier, de exemplu.


- 30 de zile drept de retur - Chiar dacă avem standarde înalte de calitate, este posibil uneori să nu fiți mulțumit de un produs sau pur și simplu să nu vă placă ceea ce ați cumpărat. În acest caz, puteți folosi dreptul de retur de 30 de zile, cu rugămintea ca produsul să fie în ambalajul original și fără semne de utilizare.


- 3 ani garanție minimă pentru toate produsele kaiserkraft - depășește cu mult perioada legală. Oferim chiar până la 15 ani garanție.

Solicitați acum postarea unor produse pe SEAP/SICAP

Vă rugăm să indicați codurile produselor pe care doriți să le achiziționați dacă le-ați identificat pe site sau să solicitați ofertă/consultanță pentru produsele de care aveți nevoie și le căutăm pentru dumneavoastră.