Aparate de sigilat folii, aparate pentru sigilarea cutiilor de carton

Clapeta în jos, folia sigilată: aparatele de sigilat folie sunt de neînlocuit în domeniul ambalării, deoarece, cu ajutor lor, pungile din folie și foliile pot fi sigilate și tăiate rapid, cu ușurință. Alegeți-vă la fel de rapid modelul potrivit!

Filtrele dvs.
Tip de produs
Cusătura max. de sudură
Domeniul de utilizare

Ambalarea simplă în pungi etanșe la praf: aparate de sigilat foliiProtejarea împotriva murdăriei și ambalarea practică în timpul transportului și depozitării – pungile din folie sunt ideale pentru păstrarea lucrurilor mărunte importante. Esențialul: Cu aparatele de sigilat folii de la kaiserkraft realizați pungi transparente personalizate, în diferite dimensiuni și grosimi, conform nevoilor dumneavoastră. Și iată cât este de simplu: foliile tubulare în diferite lățimi și grosimi sunt tăiate și lipite simultan prin simpla apăsare a dispozitivului de tăiere. Închideți clapeta – gata.
Aparate de sigilat folii pentru serii mici și producție industrialăCe volum de pungi din folie doriți să produceți și cum găsiți modelul potrivit? În sortimentul de la kaiserkraft găsiți aparate de sigilat folii pentru utilizarea manuală de scurtă durată sau pentru producție industrială. Priviți mai atent: importante sunt dimensiunea vizată și conținutul prevăzut al pungii. Grosimea foliei definește capacitatea portantă, lățimea foliei definește volumul pungii. Foliile tubulare mai groase determină la lipire îmbinări mai puternice decât foliile mai subțiri. La decizia privind achiziția, luați în calcul tipul de pungă dorit și înălțimea îmbinării.Oferta noastră amplă de aparate de sigilat folii variază de la modelul de bază cu o lățime de procesare de 200 mm până la modelul de mare capacitate pentru producția industrială în serie cu o lățime a îmbinării lipite de 620 mm. Selectați înălțimea îmbinării lipite de 2 sau 3 mm și tăiați și lipiți folia tubulară până la o grosime de 2 x 0,2 mm. În funcție de tipul aparatului, caracteristicile practice vă ușurează munca, eventual un mâner ergonomic, o închidere magnetică sau posibilitatea de setare a duratei de lipire și de răcire.Ați avea utilizare pentru accesorii utile? Cu un distribuitor pentru folie tubulară realizați lipirea mult mai rapid. Sau ce spuneți de un control practic cu ajutorul piciorului? Astfel aveți o mână liberă – pentru a lucra mai eficient.
Imagine clară pentru ambalajul dumneavoastrăLa kaiserkraft găsiți și folii tubulare, folii termocontractabile, folie cu bule de aer și folie din spumă – absolut totul legat de domeniul materialelor de ambalare. Mai aveți totuși dorințe neîndeplinite? Luați legătura cu noi, vă ajutăm cu plăcere.V-ar putea interesa și aceste produse:Dispozitive de capsare | Material de umplere | Folii termocontractabile | Cântare digitale | Mașini de legat cu bandă | Folii tubulare | Cântare MAUL | Benzi pentru legături HSM