Raclete, mistrii, șpacluri

Pentru pereți și substraturi netede: șpaclurile, mistriile și racletele vă ajută să aplicați chitul pentru plăci ceramice în straturi precise. Prin urmare, sunt uneltele ideale atunci când doriți să obțineți cel mai neted și mai precis rezultat posibil. În magazinul online kaiserkraft puteți descoperi diferite variante de șpacluri, mistrii și raclete – prelucrând astfel orice suprafață în cel mai scurt timp.

În categoria Raclete, mistrii, șpacluri vă oferim produse ale următoarelor mărci: KS Tools.

Raclete, mistrii, șpacluri – instrumentele universale în fabrică și în atelierFie că este vorba despre instalarea plăcilor ceramice, tapetare sau lucrări generale de renovare – racletele, mistriile și șpaclurile sunt adecvate pentru diferite activități. Atunci când sunt utilizate corect, uneltele, împreună cu gletul, elimină atât denivelările, cât și micile fisuri și găuri din pereți și podele. Astfel, cu ajutorul șpaclurilor, puteți crea baza optimă pentru finisarea ulterioară a suprafeței respective.Pentru ce este adecvată fiecare racletă, mistrie și șpaclu?În cazul fisurilor fine optați pentru șpacluri mici și practice. Acest lucru vă oferă un control maxim asupra gletului și a substratului. Pentru rosturi sau colțuri sunt potrivite șpaclurile fine și cele speciale pentru rosturi. Ele sunt deosebit de înguste și prin urmare, ajung și în zonele greu accesibile. Mai mult decât atât, cu aceste modele lucrați întotdeauna cu precizie, chiar și la proiecte mici. Puteți lucra cu o precizie similară folosind o racletă. Aceasta este potrivită pentru debavurarea, adică îndepărtarea, muchiilor ascuțite și colțurilor.Cu ajutorul șpaclurilor și mistriilor aplicați cu generozitate chitul sau gletul și le distribuiți uniform. De asemenea, puteți folosi sculele practice de mână pentru a îndepărta reziduurile nedorite de pe pereți sau podele. În general, șpaclurile din aliaje neferoase reprezintă o alegere potrivită pentru aplicații industriale. Acestea sunt rezistente la uzură și la rupere. Pentru zugrăvire și tapet, folosiți mistrii plate din oțel inoxidabil sau din cauciuc spumat delicat.Ce trebuie avut în vedere la manipularea unui șpaclu?Pe lângă gletul potrivit, aveți nevoie, în primul rând, de forma adecvată de unealtă atunci când efectuați lucrări de nivelare. Pentru reparații mai mari, lucrați cu un șpaclu lat pentru suprafețe. Funcționează cel mai bine dacă aplicați mai întâi gletul în mod grosier pe o suprafață mare. Apoi îl trageți cu o ușoară presiune și mișcări semicirculare de sus în jos.Căutați unelte adecvate pentru lucrări de construcție de ghips-carton, placări sau tapetare? Parcurgeți gama noastră variată de șpacluri, mistrii și raclete. Dacă aveți întrebări despre modele individuale, pur și simplu contactați-ne. Echipa noastră va fi bucuroasă să vă ofere consultanță personală cu privire la toate tipurile de scule de mână.
V-ar putea interesa și aceste produse:Instrumente de curățare a țevilor | Instrumente de tăiere | Tehnologii videoscop | Aspiratoare | Mașini de curățat podele | Lavete de curățare