Cărucioare tip container

Să punem lucrurile în mișcare ... produse mici și mari, ușoare, mai grele și foarte grele. Transportați acum bunuri de toate felurile, cu ușurință și în siguranță, cu ajutorul cărucioarelor de tip container. Solicitările ridicate sau utilizarea de lungă durată nu au niciun efect asupra acestor echipamente multifuncționale.

În categoria Cărucioare tip container vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro, Kongamek, eurokraft basic, ZARGES, Gmöhling, PRESTAR.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 140

Containere mobile – echipamente versatile cu dinamică perfectăÎn domeniul transportului rutier, mașinile autonome sunt pe cale de a realiza o revoluție. În schimb, în depozite, hoteluri sau ateliere, oamenii vor continua să împingă și să tragă pentru mult timp de acum încolo. Ce bine că la noi găsiți containere mobile, cu ajutorul cărora transportul merge aproape de la sine.Rulare în orice mediuContainerele noastre mobile sunt adecvate pentru multe lucruri: cutii de stivuire, cutii de carton, rufe, unelte… Toate au în comun manevrarea simplă. Și caracteristicile excelente de rulare. Acestea sunt asigurate de rolele de calitate superioară.În această privință, rola perfectă pentru o dinamică perfectă depinde de pardoseală. Cauciucul plin este ideal atunci când containerul este utilizat în aer liber sau trebuie să depășească multe praguri. Pe suprafețele sensibile, rolele care nu lasă urme asigură că nu rămân dungi inestetice. Odată ajuns la destinație, funcția de frână dublă împiedică deplasarea în față sau laterală a containerului.Și în interior?În interior există mult spațiu, iar cărucioarele etajate oferă chiar mai multe niveluri. Astfel, articolele transportate pot fi deplasate, în mod sortat, de la un loc la altul. Pentru ca nimic să nu cadă pe drum, la noi găsiți containere mobile cu doi, trei sau patru pereți – pereți din grilaj pentru vizibilitate clară asupra conținutului sau pereți continui pentru protecție ideală. Suplimentar, ușile cu încuietoare garantează siguranța în timp ce transportați obiecte de valoare.Mai mult decât atât, la kaiserkraft găsiți cărucioare tip dulap pentru materiale de birou, unelte și materiale de laborator, containere mobile, super-ușoare, din aluminiu, cutii logistice, precum și multe alte echipamente de transport și cărucioare. Tranziția ideală până când cărucioarele cu pereți din grilaj vor merge singure. Mai aveți întrebări? Atunci, contactați-ne!V-ar putea interesa și aceste produse:Basculante | Cutii de carton pliante | Instalații de ridicare | Role pentru dispozitive de transport | Cântare cu scală | Ajutoare de ridicare | Cărucioare de birou Kongamek | Lize de transport EUROKRAFTpro