Ambalaje pentru cărți, ambalaje pentru calendare

De ce să folosiți cutii mari de carton pentru produse plate, când există ambalaje standardizate și plicuri de curierat pentru cărți și calendare? Economisiți timp, materiale de ambalare și bani, cu ambalajele noastre poștale ingenioase!

În categoria Ambalaje pentru cărți, ambalaje pentru calendare vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft basic.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate

Ambalaje pentru cărți, ambalaje pentru calendare și plicuri de curierat în magazinul nostru onlineNu doar pentru edituri sunt ideale ambalajele pentru cărți și plicurile de curierat pentru calendare. Fiindcă în această categorie veți găsi partenerul perfect de transport pentru orice format plat: datorită protecției complete a colțurilor și muchiilor, precum și a structurii inteligente, nu se trimit în siguranță numai cărți, ci totodată calendare, telefoane mobile, CD-uri și DVD-uri.Prin ce anume se disting ambalajele pentru cărți? Și cum pot fi ambalate coletele cu cărți?Cutiile de carton pentru cărți, calendare și geometrii plate îmbracă produsul ca o a doua piele. Ele protejează materialele tipărite în format mic și altele asemenea împotriva îndoiturilor, petelor, colțurilor îndoite sau deteriorărilor. În funcție de format, aceste ambalaje sunt adecvate pentru expedierea prin poștă și economisesc o mulțime de taxe poștale. Datorită închiderilor autoadezive și a manșoanelor care se potrivesc perfect, de cele mai multe ori nici nu mai sunt necesare materiale de umplere suplimentare sau instrumente auxiliare pentru sigilarea pachetelor.Acest principiu ingenios de expediere nu se aplică doar în cazul cărților sau calendarelor, ci și pentru alte suporturi media, cum ar fi DVD-urile și CD-urile, pentru bibliorafturi și playere Blue-Ray sau pentru tablouri și rame. Chiar și gadgeturile tehnice sau produsele de mici dimensiuni, care au propriile ambalaje de protecție, pot călători într-un plic de curierat pentru calendare sau într-un ambalaj pentru cărți, în format A5 sau în alt format.Astfel aveți numeroase beneficii:  • Sunt standardizate pentru a fi introduse în cutia poștală.

  • Au o protecție completă a colțurilor și muchiilor.

  • Se potrivesc perfect în jurul articolelor și au astfel un efect de fixare.

  • Pot fi desfăcute complet sau amplu – pentru extragerea și prezentarea simplă a produselor.

  • Sunt prevăzute cu închideri autoadezive și benzi de rupere – multe sunt disponibile chiar și în variantă dublă, pentru gestionarea simplă a retururilor în același ambalaj de expediere.

  • În funcție de model sunt, de asemenea, adecvate pentru depozitarea suporturilor media, protejându-le împotriva prafului.

  • Au o înălțime ajustabilă în mod variabil, în funcție de produs.


Cum pot face ca expedierea de cărți și de suporturi media să fie și mai sustenabilă?Ambalajele din carton fără materiale de umplere suplimentare contribuie în mod excelent la bilanțul dumneavoastră ecologic. Mai ales dacă încurajați destinatarii să le refolosească – de exemplu, cu ambalaje adecvate pentru retur. Astfel, este convenabil și sustenabil pentru destinatar să returneze bunurile în același ambalaj. Chiar și ambalajele plate, cu clapete de închidere, pot fi utilizate în acest scop dacă se fixează, de exemplu, cu benzi adezive din hârtie detașabile.Există însă o opțiune și mai ecologică: dacă doriți și mai multă sustenabilitate, puteți opta pentru ambalaje de hârtie din fibre de iarbă, a căror producție este și mai conservatoare de resurse, datorită materiei prime regenerabile rapid. Hârtia din fibre de iarbă este atrăgătoare vizual și tactil, transmițând destinatarului o atitudine ecologică.Verificați ce pondere din volumul dumneavoastră de expedieri poate fi transformată în expediere poștală, folosind ambalaje compacte, fără a face compromisuri în ceea ce privește protecția și calitatea. Cu ajutorul acestora vă optimizați în mod inevitabil ambalajele, economisiți materiale, precum și costuri de expediere și de transport.Puteți citi pe acest subiect, de asemenea, secțiunea noastră de sfaturi și tendințe în materie de ambalaje. Desigur, de întrebările personale ne ocupăm personal – pur și simplu contactați-ne!