Înapoi
Ghid de produse pentru depozit

Care este sistemul de rafturi potrivit pentru dumneavoastră?

Cu atâtea rafturi nu mai înțelegeți nimic? Credeați că știți totul despre sistemele de rafturi, dar ați început să aveți îndoieli în fața varietății de opțiuni? Sau sunteți doar curioși să aflați ce soluții de rafturi există pe piață, la care poate că nu v-ați gândit până acum? Oricare ar fi motivul care v-a determinat să accesați ghidul nostru de produse pentru rafturi de depozitare – aici găsiți răspunsurile pe care le căutați!

Puneți întrebările corecte

Probabil că aveți – din motive de înțeles – o idee idealistă și credeți că tot ce trebuie să faceți acum este să „pocniți din degete”, iar noi vă prezentăm imediat rafturile de depozitare care se potrivesc perfect cerințelor și proceselor dumneavoastră operaționale.

Din păcate, însă, trebuie să vă dezamăgim, fiindcă pentru început, mingea este în terenul dumneavoastră. Înainte să porniți în căutarea noului sistem de rafturi perfect, trebuie să vă preocupați cu ceea ce vă doriți, de fapt – acest lucru funcționează cel mai bine cu ajutorul următoarelor întrebări ajutătoare tipice. Astfel, vă apropiați treptat de soluția perfectă:

 • Ce doriți să depozitați? Paleți, suprastructuri din grilaj, cutii de carton individuale, produse lungi, articole la bucată …
 • Cât de mare și grea este marfa pe care o depozitați?
 • Cât spațiu aveți la dispoziție și de cât spațiu aveți nevoie?
 • Ce articole sunt necesare frecvent și trebuie să fie, prin urmare, ușor accesibile și care mai rar?
 • Cât de mare este rulajul stocurilor?
 • Doriți să reamenajați complet depozitul sau să extindeți un sistem existent de rafturi?

Acordați atenție detaliilor

Cu siguranță nu este o surpriză: decizia pentru alegerea unui nou sistem de rafturi pentru depozit trebuie să fie una bine chibzuită. Pe lângă tipul potrivit de rafturi, există numeroși alți factori, care decid succesul sau eșecul depozitului dumneavoastră. Mai jos vă prezentăm trei exemple reprezentative:

ASIGURĂ-TE CĂ ...

... legăturile sunt de durată. Indiferent de sistemul de rafturi ales la final: trebuie să fiți conștienți că luați o decizie destul de radicală, fiindcă diferitele mărci și game de rafturi nu sunt întotdeauna ușor de combinat între ele. De aceea, sfatul nostru este: dacă aveți îndoieli, pur și simplu cereți-ne sfatul – noi știm ce este compatibil și vă ajutăm cu plăcere!

Contactați-ne.

PLANIFICAREA BUNĂ ESTE ESENȚIALĂ

Desigur, puteți alege cel mai modern, cel mai bun și cel mai scump raft din gama noastră de produse. Însă, nu va fi de mare folos dacă nu v-ați gândit înainte cum sunt mișcările și procesele de lucru din depozitul dumneavoastră și cum doriți să folosiți spațiul disponibil. Prin urmare, permiteți-ne să vă sprijinim în acest proces. Ne face foarte mare plăcere să proiectăm depozite!

Contactați-ne.

FĂRĂ TINE AȘ FI PIERDUT

Ca o mașină fără roți, ca o supă fără sare … la fel este un raft de depozitare fără accesoriile potrivite. Fiindcă, indiferent dacă sunt îmbinări, polițe, traverse, pereți despărțitori, protecții împotriva coliziunii sau sisteme de etichetare a navetelor pentru rafturi – cu echipamentele potrivite puteți adapta și mai bine rafturile de depozitare la nevoile dumneavoastră. Acestea sunt cele care le fac să fie perfecte.

Spre produsele noastre accesorii

Mai multe articole pentru depozit

TRIMITEȚI AGENȚII DE CĂUTARE

Dacă porniți acum în căutarea sistemului de rafturi potrivit pentru dumneavoastră din magazinul nostru, vă rugăm să folosiți neapărat opțiunile de filtrare – acestea ușurează mult găsirea noului dumneavoastră raft: pe lângă filtrele standard, precum preț, culoare, dimensiuni și materiale folosite, puteți sorta majoritatea modelelor noastre, printre altele, în funcție de următoarele criterii:

 • capacitate portantă maximă a polițelor și de suprafață
 • tipul raftului: raft adițional, raft de bază etc.
 • numărul de compartimente, respectiv polițe
 • lungimea traversei

GĂSIȚI TIPUL DE RAFT POTRIVIT

În cele ce urmează, am rezumat, pentru dumneavoastră, în mod compact și concis, trăsăturile caracteristice ale celor mai uzuale tipuri de rafturi, astfel încât să vă puteți face o primă impresie generală despre forma ideală de raft, în funcție de articolele depozitate. În categoriile respective aflați și mai multe informații despre avantajele și dezavantajele fiecărui raft în parte!

Pentru tot ceea ce cântărește mult: RAFTURI PENTRU SARCINI GRELE

Acest tip de raft nu are nevoie de o explicație lungă: rafturile pentru sarcini grele reprezintă întotdeauna cea mai bună alegere, atunci când vreți să depozitați articole cu greutate proprie ridicată. Desigur, ele sunt perfecte și când aveți multe produse mai mici, a căror sumă se ridică la o greutate semnificativă – până la urmă, puțin câte puțin se face bolul plin. În consecință, acest tip de raft este foarte stabil – nu este de mirare, având în vedere capacitățile portante ale polițelor și ale rafturilor, uneori incredibil de mari. Puternic, mai puternic, raft pentru sarcini grele!

Spre rafturile pentru sarcini grele

Pentru tot ceea ce este lung: RAFTURI CU BRAȚE ÎN CONSOLĂ

Șipci de lemn, țevi, plăci, scânduri, bare … există numeroase articole lungi, care pur și simplu nu încap în rafturile standard clasice. Pentru astfel de cazuri speciale a fost creat raftul cu brațe în consolă, în care marfa poate fi depozitată fie pe verticală sau pe orizontală. Această formă de raft este utilizată, de exemplu în domeniul producției de automobile sau în fabrici de mobilier; funcțiile suplimentare, precum siguranța împotriva rostogolirii și altele similare, garantează că totul rămâne exact acolo unde trebuie.

Spre rafturile cu brațe în consolă

Pentru tot ceea ce este voluminos: RAFTURI CU DESCHIDERE MARE

Prea mare, prea gros, prea inform, prea necontrolabil? Toate sunt cuvinte străine pentru rafturile noastre cu deschidere mare. Acest tip de raft este întotdeauna cel potrivit, atunci când vine vorba despre articole XXXL. Compartimentele extra late și capacitatea portantă ridicată de pe fiecare nivel permit depozitarea cu ușurință chiar și a produselor extrem de voluminoase; totodată, sistemul simplu de inserare asigură un nivel ridicat de flexibilitate. Nu se poate? Ba se poate!
Spre rafturile cu deschidere mare

Pentru flexibilitate maximă: RAFTURI CU INSERARE

Ah, de ar fi totul atât de ușor: rafturile cu inserare pot fi montate de dumneavoastră, rapid și simplu, fără utilizarea de unelte, la fel de ușor cum pot fi extinse, reconfigurate și combinate. Așadar, indiferent cât de tare se modifică depozitul dumneavoastră – rafturile dumneavoastră cu inserare se modifică întotdeauna odată cu el.

Spre rafturile cu inserare

Pentru pregătire rapidă a comenzilor: RAFTURI PENTRU PALEȚI

Extrem de populare, extrem de răspândite: rafturile noastre pentru paleți. Caracteristici cheie: pot fi încărcate și descărcate direct, de exemplu cu stivuitorul, iar, în general, nu dispun de polițe suplimentare, fiindcă europaleții, suprastructurile din grilaj etc. se amplasează direct pe suporturile de susținere. Un adevărat clasic al amenajărilor de depozite!

Spre rafturile pentru paleți

Pentru piese de mici dimensiuni și piese C: RAFTURI PENTRU CUTII

Rafturile perfecte de depozitare pentru toți cei care sunt fanatici ai ordinii și pentru specialiști în organizare: rafturile noastre pentru cutii și piese de mici dimensiuni. Ele oferă un volum mare de depozitare în cele mai mici spații și sunt ideale ca depozite pentru piese, în vederea pregătirii materialelor în zona de producție, montaj și altele similare. Iar căutările îndelungate ajung la final!

Spre rafturile pentru cutii

De la componentele individuale, la diferitele domenii de utilizare și până la cele cinci avantaje absolute – în ghidul nostru de produse am cuprins tot ceea ce trebuie să știți neapărat despre rafturile cu inserare. Informați-vă acum despre rafturile cu inserare

LUAȚI ÎNTOTDEAUNA ÎN CALCUL SIGURANȚA

Cine spune raft de depozitare, trebuie să spună și siguranță: indiferent dacă este pentru asamblare, inspecție sau mentenanță – există numeroase prevederi pe care ar trebui să le aveți în vedere atunci când vă planificați sistemele de rafturi. În Germania, de exemplu, sunt următoarele:

 • Regulamentul DGUV 108-007 (anterior BGR 234)
 • Ordonanța privind securitatea și siguranța în muncă (Betr.SichV)
 • DIN EN 15635 (pentru rafturi din oțel)

Produsele noastre de top din acest ghid
Relevant
Număr articole: 767
Categoriile noastre de top din acest ghid