Kwesto recomandă KAISER+KRAFT – vă invităm să vă convingeți

Treptat ne-am extins, iar ca o familie ne dorim să ne numim la fel în întreaga lume. Prin urmare, din 07 Mai 2020 denumirea companiei noastre s-a schimbat din Kwesto Service SRL în KAISER+KRAFT SRL.

Vă mulțumim cu această ocazie pentru încrederea acordată furnizorului dumneavoastră KWESTO pentru produse și servicii de calitate. Acum, marca grupului nostru care este liderul pieței europene în domeniul echipamentelor industriale – KAISER+KRAFT este oferită clienților KWESTO din Europa de Est și vă oferă o gamă extinsă de produse la standarde înalte de calitate.

Dacă aveți nevoie de echipamente pentru compania dumneavoastră, găsiți la noi: modelul dorit, designul preferat, calitatea și nivelul de preț corect. Și dacă nu avem? Atunci vom procura sau fabrica produsul solicitat. Pentru că gama noastră poate fi rezumată foarte simplu: Totul pentru compania ta – și pentru tine!

Ne dorim să verificați tot ce vă spunem – puteți vizualiza produsele disponibile pe site și vă putem trimite imediat și noul catalog KAISER+KRAFT 2020 – trebuie numai să ne comunicați adresa dvs. pe emailul nostru contact@kaiserkraft.ro și câte exemplare v-ar fi de folos pentru departamentul dvs. de achiziții.

Așteptăm cu interes continuarea colaborării noastre în noua formă și vă stăm la dispoziție pentru orice alte informații.


Cu salutări cordiale,
Echipa KAISER+KRAFT